Ženska imena za koje se vjeruje da privlače bogatstvo i sreću

Roditelji im obezbedili sreću za ceo život


Bioenergetski stručnjaci kažu da ime, zahvaljujući svojstvenoj energiji, može uticati na sudbinu njegovog vlasnika. Ispostavilo se da nosioci tih imena nikad ne posustaju, uvek su srećni i nasmejani. U prvu grupu spadaju žene čija imena su privlačila bogatstvo i blagostanje.

To su ova tri imena: Ana, Viktorija i Marina. Žene koje nose ime Ana imaju više snage od drugih, one su marljive i uporne. Viktorija je, u principu uvek i u svemu pobednik. Sposobnost da analizira situaciju i dar ubeđivanja joj pomaže da ostvari svoje ciljeve.Marina se smatra prirodnim vođom. Ne plaši se velikog tima - s njima se odlično nosi. Marinin sitl upravljanja je onaj pravi. U drugu grupu spadaju žene koje imaju moć da privuku imućne muškarce u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata i Sofija.

Anastasije su skoro uvek one žene koje ne teže bogatstvu, ali se ipak udaju za uspešne i imućne ljude. Sudbina im je naklonjena i uvek žive dobro. Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvek je upešna kada je reč o finansijama.Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina je naklonjena ženi koja nosi ovo ime. Sofija će mudro izabrati osobu koja je stabilna, pa će uvek imati lep priliv novca u kući, dok će ona sama raditi na tome da se to bogatstvo održi i proširi.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.