Čime odbijaju muškarce: Lavice žele biti previše dominantne - Ovnice vole promjene, mrze rutinu

Lavice žele biti previše dominantne - Ovince vole promjene, mrze rutinu


Ovan; Ovnovi stalno trebaju promjenu i mrze rutinu. Sa svojim nemirnim ponašanjem mogu razljutiti ljude oko sebe – kao i potencijalne partnere. Bik; Osobe rođene u znaku bika najradije uvijek same žele odlučivati o svemu. Nerado prihvaćaju mišljenja drugih. Za njih je riječ kompromis strana riječ.

Blizanci; Blizanci vole visjeti na mobitelu. Svejedno radi li se o selfieju, postanju na Instagram ili najnovijem traču kojeg dijele u grupi – njihova ovisnost o mobitelu tjera muškarce. Rak; Osobe rođene u znaku raka zapravo su rođene za vezu. Muškarci često ne podnose njihovo majčinsko ponašanje pa vrlo brzo daju petama vjetra.



Lav; Žene rođene u znaku lava znaju da su super – i to rado pokazuju. Stoga često djeluju umišljeno ili zastrašujuće prema drugima. Osobito nesigurni muškarci brzo pobjegnu od njih. Vaga; Vage su poznate po tome da se nikada ne mogu odlučiti za bilo što. Najradije bi pustile sve opcije otvorene – a to itekako može razljutiti muški spol.

Djevica Djevice često pretjeruju sa svojim porivom da sve mora biti uredno, čisto, pospremljeno. Najradije bi odmah pospremile i počistile svaki muški stan u koji uđu. To jest ponekad praktično, ali na duže staze uglavnom živcira.



Škorpion; Žene rođene u znaku škorpiona jako rado rade od buhe slona. Jedna nepromišljena riječ može izazvati strašnu krizu. To prestravi puno muškaraca. Vodenjak; Žene rođene u znaku vodenjaka najradije bi odmah sve isprobale - svejedno koliko je ludo. Muškarci koji nisu skloni eksperimentiranju brzo se prestraše.

Strijelac: Žene rođene u znaku strijelca vrlo se brzo zaljube, a još brže se počnu osjećati sputano te žele svoj slobodan prostor. Teško ih je pripitomiti te se teško vežu – to zbunjuje brojne muškarce, a često se i one same daju u bijeg.

Jarac; Spontani izlet za vikend? Za žene rođene u znaku jarca to je nemoguća misija – nešto takvo moraju znati barem koji tjedan ranije. Sa svojom nespontanošću živciraju moguće partnere, ali i sve ljude oko sebe.

Ribe; Ribe je često teško pročitati. U jednom trenutku žele provesti s dragim svaku sekundu, a onda odjednom zablokiraju i povuku se u svoju kućicu. Muškarci se često ne mogu nositi s time.


Pokreće Blogger.