Veliki mjesečni horoskop za septembar: Šta mogu da očekuju Vage, Škorpioni i Strijelčevi

Šta mogu da očekuju Vage, Škorpioni i Strijelčevi


Vaga; Ne volite kolege koje vas ogovaraju iza leđa, ali ovog mjeseca jednostavno nećete imati vremena da se obračunate s njima. Već duže vrijeme slušate neistine koje se šire o vama, ali ne znate kako da uvjerite sve vaše poslovne suradnike da je to laž koju o vama plasira zavidna osoba.

Vaši najbliži suradnici znaju što je istina i oni vam mogu pomoći da se obranite od tračeva jednom zauvijek. Lijepo vrijeme i odlična komunikacija s voljenom osobom su dvije stvari koje su vam potrebne da se opustite i da zaboravite na sve probleme koje imate i koji su vas okupirali u prethodnom periodu.



Pokušavate se ne nervirati zbog svih priča o vama i to vam uspijeva jedino pored partnera. Partner točno zna što treba reći i što treba napraviti kako bi se vi osjećali relaksirano i rasterećeno, zbog toga svaki vaš slobodni trenutak provodite sa voljenom osobom, daleko od svih. Prvi dio mjeseca dovodi neke negativne osjećaje zbog kojih ćete se osjećati umorno i iscrpljeno.

Koliko god željeli otrgnuti se od tih negativnih osjećaja, jednostavno nećete moći to učiniti sve dok oni sami ne iščeznu. Zbog toga strpljivo dočekajte drugi dio mjeseca kada će biti mnogo bolje, raspoloženje će biti na višoj razini i imat ćete volje provoditi vrijeme i sa svojom obitelji i prijateljima skoro svakoga dana.



Škorpion; Teškoće na poslu vas čekaju i ovog mjeseca što ste već i očekivali. Ako niste u radnom odnosu, idealno vrijeme za traženje posla je sredina mjeseca kada se otvaraju neka nova poglavlja na tržištu rada. Vaš nastup u javnosti je odličan, imate dobre načine komunikacije s poslovnim partnerima i to vam do sada nikada nije predstavljalo problem.

Ako ste slobodni, to ćete ostati i ovog mjeseca mada će sredinom mjeseca biti nekih naznaka za flert. To je ipak samo neka prolazna avanturica i o vama ovisi kako će se to dalje razvijati. Ako ne tražite ozbiljnu vezu ne možete je ni naći.

Osjećate bolove u nogama i koljenima, potrebno je da malo usporite ritam pošto ne možete cijelog dana biti na nogama bez ikakvih posljedica. Uz konzultaciju s liječnikom možete uzimati neke suplemente i preparate kako bi obnovili svoj koštano – živčani sistem. To će dovesti do kratkoročnog boljitka ali je ipak bitno i da izbacite neke loše navike.

Strijelac; Nećete moći da zauvijek šutjeti i slušati kako blate vaše najbliže prijatelje, a znate da oni ništa loše nisu učinili. Očekuje vas dosta rasprava na temu poslovnih zbivanja i iz većine ćete izaći kao pobjednik, samo je potrebno da čuvate svoje argumente i da ih koristite samo onda kada je to potrebno.

Nemojte udarati nisko svoje protivnike, budite dostojanstveni i fer kao i do sada. Nemojte otkrivati tajne vaših protivnika iako mnogo toga o njima znate. Zaboravite na napetost i na probleme, uživajte s voljenom osobom koliko god je to moguće danas i to gdje god se nalazili – u gradu, u kinu, a možete uživati i kod kuće gledajući neki dobar film.

S partnerom imate dosta toga zajedničkog i znate zajedno uživati u tišini, ne morate progovoriti ni riječ, a vrlo dobro znate što osjećate i što razmišljate, savršeno se slažete. Iskoristite lijepo vrijeme dok traje za neke interesantne fizičke aktivnosti na otvorenom, možete birati što želite raditi, dobar izbor su svakako trčanje i brzo hodanje, a ako ste avanturističkog duha možete posjetiti i neku planinu ako živite u blizini pa čak i možda neki planinarski dom. Naše okruženje je prelijepo i nudi dosta aktivnosti na otvorenom, samo treba naći slobodno vrijeme i uživati u nečijem društvu.

Pokreće Blogger.