Možda je vrijeme za rastanak: Znakovi koji bi mogli pokazati da vas muškarac više ne voli

Muška ljubav se izražava u tri oblika: on javno izjavljuje svoja prava na vas, štiti vas i brine se za vas. Međutim, u dio ove izreke može se sumnjati, jer u naše vrijeme ne moraju sve žene biti osigurane u finansijskom smislu od strane muškarca, niti sve žene trebaju zaštitu.


Ono što im definitivno treba je ljubav. Nažalost, ponekad žene imaju tendenciju da vide ljubav kad je stvarno nema. Prikupili smo za vas 10 sigurnih znakova da su osjećanja ljubavi i obožavanja vašeg muškarca izblijedili. Nadamo se da ove znakove ipak nećete vidjeti kod svog muškarca, ali je važno znati na šta treba paziti.

Kritikuje vaš izgled Za muškarca koji vas stvarno voli uvijek ste lijepi, čak i s neurednom kosom, pa čak i u prevelikoj spavaćici. Neće primijetiti da ste stekli par viška kilograma nakon zimskih praznika ako to sami ne kažete. Ali ako vam vaš muškarac stalno govori da idete u teretanu ili vam nagovijesti da vam je potrebna plastična operacija, nemojte mu se previše prepuštati.



Priča prijateljima o vašim nedostacima Ako vas partner javno ponižava i smije se vašim neuspjesima, nemojte očekivati ništa dobro od takve veze. Takav partner vas ne poštuje, a snažna i pouzdana zajednica je nemoguća bez poštovanja. Kritikujući vas prema drugim ljudima, on nesvjesno pokušava dokazati drugima (i sebi) da ste vi krivi što vas je prestao voljeti.

Njegov stav prema vašim emocijama Kad plačete, jedino što čovjek želi je pobjeći i ne gledati to. Ali ako vas voli učiniće sve što može kako bi vas pokušao utješiti, čak i ako se razlog zbog kojeg plačete čini trivijalnim za njega. On će se smiriti tek kad se ponovo počnete smijati. Međutim, ako vas ne voli, vaše suze bit će samo još jedan razlog da se naljuti na vas.



Ljubomora Čak i majmuni mogu osjećati ljubomoru kada je njihova ženka okružena drugim mužjacima. Tako da je sasvim normalno da vaš muškarac osjeća nervozu kad neko drugi obrati pažnju na vas. Ali kada je muškarac apsolutno ravnodušan prema znakovima pažnje koje drugi muškarci pokazuju svojoj dami, to je alarmantan znak. Ne želi više da se bori za nju i ne želi da pokuša postati bolji kako bi ostala najbolja za nju.

Nježne riječi i izražavanje osjećaja Jezik ljubavi sastoji se od nježnih riječi, dodira, zagrljaja i poljubaca. I muškarci uživaju u nježnim riječima i pažnji, i oni muškarci koji imaju to u svom braku 3 puta su srećniji od onih koji nemaju. Dakle, ako se vaš muškarac namršti svaki put kad ga pokušate zagrliti i nazvati "dušo", razlog nije njegova prirodna muška strogost. Koliko god to zvučalo tužno, njegovi su osjećaji vjerovatno izblijedili.

Zaštita od opasnosti Potreba da zaštite svoje najdraže osobe je osnova za muškarce, dok žena treba biti zaštićena. Štiteći ženu od prijetnji, bilo stvarnih ili imaginarnih, muškarac se osjeća kao superheroj. Zato, ako ne dobijete zaštitu i podršku svog čovjeka u teškim situacijama, poput povratka kući iz noćnog izlaska, gubitka u nepoznatom gradu ili vikanja od strane šefa, ovo je vrlo loš znak. Vaš odabranik je ili kukavica ili vas jednostavno ne voli. Zašto vam je onda potreban?

Izvor: infpult.info

Pokreće Blogger.