Veliki mjesečni horoskop za septembar: Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci


Ovan; Na početku mjeseca osjećat ćete veliki nalet energije koji će se proširiti i na drugu trećinu ovog perioda. Ipak,nećete moći izdržati brzi ritam tako da ćete malo popustiti s aktivnošću u trećem tjednu ovog mjeseca. Početak drugog tjedna je idealan za sklapanje novih prijateljstava pa je najbolje tada izlaziti i kretati se među nepoznatim ljudima.

Ako ste u vezi, osjećat ćete se pod pritiskom i pod stalnim nadzorom, što će dovesti do osjećaja napetosti i nelagode. Komunikacija će zbog toga biti otežana i između vas i vašeg partnera će dolaziti često do brojnih nesporazuma kojima se ne nazire kraj.



Nemojte reagirati na sitne provokacije već zadržite smirenost. Ljubav je oduvijek bila igra živaca gdje je pobjednik onaj koji djeluje najsmireniji. Kada je riječ o zdravlju, situacija svakako ide na bolje Iz dana u dan napredujete u svakom pogledu i uskoro ćete se osjećati bolje nego ikada.

Neke negativne misli morate eliminirati iz vaše glave ako želite na pravi način reagirati na probleme i na neke nepredviđene situacije koje ne možete spriječiti niti ih zaustaviti. Bik; Sanjarite previše i vaše trenutne želje nisu baš u direktnoj vezi s realnošću.



Imate neke ciljeve koji su trenutno jako daleko od trenutnog stanja, smatrate da ste najbolji i nedostižni, a stvarnost je totalno suprotna od toga. Imat ćete šanse da se spustite na zemlju poslije jednog iskrenog razgovora s vašim kolegama i vašim nadređenim. Ne budite površni i neiskreni prema voljenoj osobi, to ni vi ne volite, a ono što ne volite nemojte raditi drugima.

Promjena raspoloženja će vas pratiti tijekom cijelog mjeseca. Jednog dana ćete se osjećati dobro i odmorno, a već slijedećeg ćete biti depresivni i tužni. To je samo takav period i neće dugo trajati, tako da budite bez brige. Krajem mjeseca dobit ćete želju da preuredite vaš životni prostor.

Neka promjena vam je potrebna u životu, a ona ne mora biti velika, dovoljno je da promijenite samo neke detalje kako bi osvježili prostor u kojem provodite dobar dio dana. Ovo će dovesti do toga da se osjećate bolje i raspoloženije, a i imat ćete dovoljno razloga da pozovete vaše prijatelje kako bi se družili.

Blizanci; Imate razumijevanja za svakoga, ali nemate za one koji su dosadni i koji uporno pokušavaju stupiti u kontakt s vama iako ste im više puta suptilno nagovijestili da nemate namjeru se upoznavati s njima i stupati u neke intimnije razgovore.

Vama je potrebno vrijeme da nekoga upoznate i da ostvarite neki prijateljski odnos, a ne vjerujete baš u prijateljstvo između muškarca i žene. Vremena je sve manje za napredovanje na poslu, situacija je takva da nadređeni ne gledaju vaše rezultate i vaše poslovne uspjehe, već gledaju svoj osobni interes, a tako bi i vi trebali postupati s drugima, naročito prilikom iskrenog razgovora s kolegama.

Nemojte se previše truditi da ostvarite uspjeh, već se potrudite da što manje radite. Nemojte biti lakovjerni kao ranije i svima praviti ustupke. Konačno je došlo vrijeme da skinete višak kilograma kojih već dugo planirate riješiti. Svjesni ste da bez fizičke aktivnosti nije moguće toliko skinuti kilograme, ali nikako ne nalazite dovoljno vremena da budete aktivniji koliko bi trebalo. Da biste dotjerali liniju potrebno je barem sat vremena fizičke aktivnosti pet puta tjedno. Ovaj mjesec je idealna prilika za to.

Pokreće Blogger.