Šta bi vaš horoskopski znak trebao da radi tokom vladavine Lava

Ovo je vrijeme da Lavovi zablistaju. Svaki horoskopski znak drugačije prolazi kroz mjesec Lava. Evo nekih stvari koji svaki horoskopski znak može da radi tokom vladavine Lava.


Ovaj životni ciklus traži od Ovna da žive najbolje što mogu. Ne radite ono što drugi od vas očekuju, nego radite ono što vi želite. Budite kreativni i uradite nešto divlje. Izađite iz svoje zone komfora, otputujte negdje gdje nikada niste bili i istražujte čuda života.

Za Bikove ovo je sezona u kojoj treba da slave sve njihove uspjehe. Okupite na jedno veče sve vaše prijatelje i porodicu, i plešite do zore. Širite ljubav i proslavljajte sve ono za šta ste naporno radili. Ovo vrijeme je najbolje da Blizanci prihvate nove poslovne prilike. Možda želite da konkurišete za posao iz snova.



Sada je vrijeme da uspostavite veze sa nekim novim ljudima i dopustite da vaša karijera procvjeta. Idealno vrijeme za Rakove da ispune sebi neke materijalne želje, i konačno se počaste nečim što dugo priželjkuju. Ovo je vrijeme da uživate u svemu što cijenite – porodici, prijateljima, kućnim ljubimcima, ali i dizajnerskoj odjeći.

Već znamo da je ovo sezona Lava i njegovo vrijeme da procvjeta. Ovo je mjesec u kojem vam je rođendan, i znate da je vrijeme za slavlje. Sve dobro će ići ka vama i sve što treba da uradite je da to dočekate raširenih ruku. Radite sve što vas usrećuje i ne osvrćite se.



Najbolje što Djevice u ovom mjesecu mogu da urade je da oproste onima koji su ih povrijedili. Takođe, ovo je idealno vrijeme da se i vi izvinite nekome koga ste možda povrijedilli. Vaša duša će početi da se oporavlja od svih slomova iz prošlosti. Ovo je vrijeme novih početaka.

Za pripadnike znaka Vage najbolje što u ovom mjesecu mogu da urade je da se jednostavno zabave. Opustite se i izađite među ljude. Izađite u bar sa prijateljima, otiđite na piknik sa porodicom, ili otiđite na plažu sami. Iznenadiće vas koliko vam se vrata može otvoriti.

Ono što je ovog mjeseca najbolje za Škorpije je da budu otvoreni i pričaju o svojim borbama i uspjesima. Svijet mora znati o tome na koji način ste se izborili sa problemima. Ovo je najbolji mjesec za vas da se oslobodite fizički i mentalno.

Za Strijelce ovo je idealna prilika da govore iz srca i šire svoje vidike. Nastavite rasti i razvijati se, razmišljajte o planovima za budućnost i o tome kako da to postignete. Za Jarca je ovo idealno vrijeme da pruži zajednici ono što je pružio i sebi. Poklonite drugima ono što ste i sebi. Organizujte se u humanitarnim akcijama i pomozite onima kojima je pomoć potrebna.

U ovom mjesecu najbolje za Vodolije je da pronađu ljubav i oslobode se svih patnji u protekloj godini. Pronađite sebe prije nego što se upustite u romantičnu vezu. Izliječite svoje slomljeno srce. Na prvo mjesto ovog mjeseca Ribe treba da stave svoje tijelo.

Izgradili ste se psihički, a sad je vrijeme da to isto uradite sa svojim tijelom. Oduvijek ste željeli da živite zdravim načinom života. Trčanje u parku, ili odlazak u teretanu sa prijateljem je ono što vam Lav naređuje ovog mjeseca.

Izvor: InfPult.info / Tamara.Ć

Pokreće Blogger.