Imate preko 40 godina - Stvari koje bi trebali izbjegavati ako se ne želite osjećati starima

Da li ste ikad čuli bezvremenu izreku „ Stari ste onoliko koliko se osjećate starim“? Nažalost, moramo vas razočarati, ali to jednostavno nije istina. Koliko god mislite da ste cool, vjerovatno ne biste mogli dešifrovati poruke danšnjih tinejdžera, i vjerovatno imate problema sa donjim dijelom leđa.


Iako je starenje neizbježno, ipak se ne morate baš svaki dan podsjećati koliko vam je godina. Donosimo vam listu stvari koje ne trebate više raditi ako ste prešli četrdesetu, a želite se osjećati mlađima. Ne idite na rok koncerte ili festivale; Rok festivali uvijek zvuče super u teoriji. Ali kad dođete tamo , i vidite ogromnu masu ljudi, i veliki red za pivo, stajanje tu okruženi strancima je jednostavno nešto za mlađe od vas.

Guglate vaše simptome; Generalno, guglanje simptoma je veoma loša ideja. Čak i ako ne upadnete u začarani krug stresiranja oko bolesti, svakako ćete se osjećati staro i bolesno. Ako i imate neke simptome, otiđite doktoru. Ne tražite na internetu dokaz da ste jednom nogom u grobu.



Tražite stare školske prijatelje na Fejsbuku; Niste svoje školske prijatelje vidjeli decenijama i mislite da je Fejsbuk odlčan način da vidite gde su i šta danas rade. Ali oni neće biti baš mladi kako ih se sećate, još ako neki od njih izgledaju i starije nego što jesu, to će vas samo podsjetiti da i vi starite.+

Nosite neudobnu obuću; Ljudi u dvadesetima i tridesetima će izdržati u svim vrstama neudobne obuće u ime mode. Ali da li i vas zaista zanima divljenje stranaca zbog kojeg biste se izložili mučenju nošenja neudonih cipela?



Idete na zabavu koja počinje u 10; Nema poente da se lažete da je 10 sati naveče sjajno vrijeme da nekud izađete, kad ste svjesni da biste u to doba najradije bili u udobnoj pidžami u krevetu. Mamurate vikendima; Nekoliko čaša vina? To nije problem, ali mnogo više čaša vina, sa presijecanjima kratkim pićima je veoma loša ideja. Ujutro ćete se osjećati kao da vas je pegazilo krdo slonova.

Imate previše informacija o vremenskim prilikama; Imati neki uopšteni osjećaj o vremenu je jedna stvar, ali imati tačne informacije kakvo će vrijeme biti iz sata u sat da biste bili spremni za eventualnu kišu, je ponašanje koje skoro nikad nije povezano sa osobama ispod 30 godina.

Slikate selfije; Selfiji dolaze mladim ljudima tako lako, bez ikakvog truda. Ali kada 40-ogodišnjaci prave selfi to je uvijek uhvaćeno iz čudnog ugla i pokazuje tamne kolutove ispod očiju i podbradak, što čini da izgledaju još starije.

Nosite neudobnu odjeću; Džins bi trebalo da je udoban, ali što ste stariji ipak treba da tražite hlače koje nisu preuske, jer ne želite da vas išta steže. 10. Nemojte govoriti: „To nije bilo tako u moje doba“ Ako ste stalno žalite na to kako se svijet promijenio od onog vremena koje vi pamtite i volite, tako ćete svima oko vas dati do znanja da ste ostarili.

Izvor: infpult.info

Pokreće Blogger.