Nije tvoja srodna duša: Jasni znakovi koji pokazuju da bi vaš brak mogao biti velika greška

Bez poštovanja i uvažavanja - nema dobrog odnosa


Svatko zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga tko će mu biti saveznik, utjeha i potpora u najtežim trenutcima. Ne budi nikakvu radost, niti inspiraciju u tebi? On sigurno nije tvoja srodna duša. Iako je u pitanju "fenomen" koji mnogi od nas pominju, pravu srodnu dušu zapravo nađu veoma retki ljudi.

Ipak, iako ljudi možda nisu srodne duše, ako imaju sličan način razmišljanja i među njima postoje emocije i strast, oni mogu da funkcionišu skladno i žive srećno. Ali, kako da znaš da je tvoj brak jedna od najvećih grešaka koje si napravila? Ovih 10 znakova jasno pokazuju - on nije čovek za tebe!



1. Pored njega više plačeš nego što se smeješ; 2. On čini da sumnjaš u sebe; 3. Stalno požuruje vašu vezu, bez obzira da li ste vi spremni za neki korak; 4. Želi da ste stalno pod njegovom kontrolom; 5. Prenaglašeno iskazuje emocije ljubavi (govori da vas obožava, da ste vi boginja, a ustvari vas uopšte ne ceni);

6. Krije osećanja od vas; 7. Više mu ne verujete; 8. Imate potpuno drugačiji sistem vrednosti; 9. On pokušava da vas promeni; 10. U vama ne budi nikakvu radost, niti inspiraciju. Da li ste prepoznali neke od ovih znakova u vašoj vezi? Podelite sa nama u komentarima!



Trebali biste se osjećati potpuno ugodno i sretno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi vaše veze, to nije dobro. Svatko zaslužuje biti u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebao željeti bolje vas upoznati, a ako vam se čini da nije zainteresiran za vas u tom smislu

Pokreće Blogger.