Budite najbolja verzija sebe: Retrogradni Pluton do 03.10 - Pomaže ostvariti velike snove

Kako na najbolji način da iskoristite energiju retrogradnog Plutona


Nakon završetka retrogradnog kretanja Plutona, mnogi od nas bit će drugačije osobe, ali tek trebamo biti spremni za val nove moćne energije kada se Pluton spoji s moćnim Saturnom. Ovaj magičan spoj dogodit će se u siječnju 2020. godine i otvorit će mnoga vrata u našim životima.

U astrologiji Pluton predstavlja jako bitnu planetu koja ima veliki utjecaj na naše živote i sudbinu. Pluton predstavlja duboku transformaciju, on je simbol života i smrti. Njegova moćna energija pomaže da budemo prizemni i uzdignemo se na višu duhovnu i emotivnu razinu.



Pluton je poznat kao gospodar podzemlja jer ima moć da otkrije naše najdublje, najmračnije sjene kako bi ih donio na svjetlost i pomogao da se oslobodimo emotivnog tereta. Ova planeta utječe na duhovnoj i energetskoj razini i pomaže da pronađemo svoje autentično ja, otkrijemo svoju moć, raširimo krila i uzdignemo se.

Sada imate šansu da budete najbolja verzija sebe. Tijekom svog retrogradnog perioda Pluton nas neće poticati da donesemo nagle odluke, već nam dopušta da razmislimo i polako se mijenjamo nabolje. Ovo je vrijeme kada idemo na putovanje do svoje duše i saznajemo tko smo zaista.



Vrijednosti koje smo godinama učili oblikovale su naš karakter, ali sada imate mogućnost oblikovati sebe po odrazu na svoju dušu. Unutar svakog od nas postoji val struje koja teče kroz meridijane našeg tijela, daje nam život, vitalnost i povezuje nas s nebom i zemljom.

Ova struja čini sve u Univerzumu i ta struja je naša duša koja ima jedinstveni trag. Sve duše na ovom svijetu su povezane. One su dio jednog kolektiva, a retrogradni Pluton pomaže da to bolje shvatimo i tako pozitivno utječe na naše odnose s drugim ljudima.

Dolazak retrogradnog Plutona je trenutak svijesti. Polako napuštamo svijet iluzije i dolazimo do nove istine, novih saznanja o sebi. U ovom periodu se pripremate za krupne planove, čistite se od ograničenja i postajete jači, spremniji da ostvarite velike snove.

Nakon završetka retrogradnog kretanja, mnogi od nas bit će drugačije osobe, ali tek trebamo biti spremni za val nove moćne energije kada se Pluton spoji s moćnim Saturnom. Ovaj magičan spoj dogodit će se u siječnju 2020. godine i otvorit će mnoga vrata u našim životima. Period retrogradnog Plutona shvatite kao vrijeme pripreme za nevjerojatno dobro životno razdoblje koje slijedi.

lovesensa

Pokreće Blogger.