Znakovi Zodijaka koje astrolozi smatraju velikim preljubnicima

Obratite pažnju na ponašanja i geste


Ovan: Primijetite li da Ovan provodi previše vremena za računalom, bit će da vas virtualno vara, jer inače ne voli trošiti vrijeme pred ekranom. Također, ako je pojačao ritam odlaska u teretanu, bit će da se priprema za nešto 'krupno'. Nemirni Ovan voli uzbudljiva mjesta i ljude.

Ako ne pronađe zabavu kod kuće, brzo će je potražiti drugdje. Varat će ako mu u vezi uzmanjka uzbuđenja i dinamike. Pružite mu što više tjelesne strasti i trudite se često ga iznenaditi i zagolicati. Bik: Voli isticati svoju 'imovinu', uključujući partnera, pa zato ne skriva vjenčani prsten.



Ako primijetite da ne nosi prsten, imate razloga posumnjati da vas vara. Vjerojatno ga je skinuo da bi nekome zatajio svoj bračni status. Odani Bik doći uće iskušenje samo ako sumnja da njegov partner nije jednako vjeran ili ako mu uskraćuje užitke. Pružite mu puno intimnosti i domaću kuhinju.

Blizanci: Ako brzo prekida telefonske razgovore nakon što ste ga nazvali ili su mu poruke postale kraće, vjerojatno je zauzet komuniciranjem s nekim zanimljivijim. Moguće je i da će netko zvati vaš kućni broj pa prekinuti kad čuje vaš glas: to znači da je vaš dragi neoprezno odao sve brojeve.



Nemirnom Blizancu treba mentalna stimulacija da ostane zainteresiran. Na prijevaru ga najčešće potiče odsustvo raznovrsnosti i druženja, a ne seksa. Stoga budite uvijek zanimljivi i povremeno mu priredite ugodno iznenađenje. Rak: Pogledajte u Rakov novčanik nosi li još vaše fotografije.

Ako je uklonio obiteljske slike iz svog novčanika, znači da se emocionalno udaljuje od vas. Možda mu je nelagodno nositi sa sobom sliku vas i djece dok vas vara. Osjećajni će Rak krenuti krivim putem ako se osjeti emocionalno zapušten. U tom će slučaju potražiti nježnost i potvrdu svoje vrijednosti u drugoj vezi. Pokušajte ga uvjeriti da vam je i dalje stalo.

Lav: Pripazite ako Lav naglo postane pretjerano kritičan prema vama, jer to znači da želi na vas prebaciti krivnju za pogoršanje vaših odnosa. Drugi mogući simptom prevare je iznenadna neobjašnjiva sladunjavost prema vama. U tom slučaju, želi stvoriti dojam da je sve u najboljem redu, dok on nesmetano švrlja.

Pokreće Blogger.