Vesna Dedić o razvodu: "Mnogo je bolje otići i boriti se, nego ostati u lošem braku"

Žene su same po sebi komplikovane i neshvative...


Javnost je upoznata sa svakim detaljem mog života (smeh). Radoholik sam, ne držim se jednog posla, već uvek smišljam nešto novo. Nikada nisam imala vremena za hobi. Preko dana radim po tri-četiri posla, a uz to sam majka - ističe Vesna.

Privatni život dobro čuvate od javnosti, ali nikada se niste ustručavali da progovorite na tešku temu kao što je razvod... - Pristajem da pričam o razvodu i nikada nijednom novinaru nisam rekla da neću da pričam o razvodu, iz jednostavnog razloga, zato što je to tabu tema našeg društva.



Poslednjih nekoliko godina kada se sve više ispunjavaju crne hronike, sve veći je broj ubijenih žena... Mora svaka žena, a i muškarac, prosto, da izađe i priča o tome. Ne treba ćutati i trpeti. Ljubav je jedina čovekova sloboda. Ne znam zašto neke žene, potpuno svesno, ostaju u lošem braku.

Često je opravdanje nedostatak finansija... Kada sam se razvela izašla sam na ulicu, i to sa malim detetom, iznajmila stan od dozvoljenog minusa i ostala na nuli. Dobila sam životinjsku energiju kada sam prolazila kroz taj period i izborila se. Mnogo je bolje boriti se, nego ostati i trpeti nasilje.



Novac uvek može da se zaradi, samo ako želiš i hoćeš - kaže Dedićeva. Zato uzmite stvari u svoje ruke i sagradite od svog života samo ono što želite. Nema potrebe ništa da se trpi, svako bi trebao umjeti naći način da ugodi sam sebi i da se okruži stvarima koje voli..

Pokreće Blogger.