Znak Zodijaka koji se ne uklapa tako lako sa ostalima - Previše voli sebe, svoj red i mir

Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove.


Zodijak koji je poznat kao ledeni zavodnik. Previše voli sebe, svoj red i mir. Njegova opsesivnost privlače ostale Zodijake, ali ih on ne daje ni tri pare na to. Zodijak koji je opsednut detaljima, ima dubok smisao za humanost, metodičan pristup životu, često je nežan, ali oprezan.

Dame i gospodo, njeno veličanstvo Devica. Devica je kao Bik i Jarac zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, ali i one koji od njih zavise. To su znaci koji vole da im je život sređen po fascikalama. Merkur je vladajuća planeta, pa Device imaju dobro razvijen osećaj za govor i pisanje, kao i za ostale oblike komunikacije.Ovo je njihova prednost u privlačenju partnera. Većina je oduševljena pitkošću i rečitošću Devica što zna da ih zanese i ponese. Međutim, ovaj znak se ne zaljubljuje i ne uklapa tako lako sa ostalima jer previše voli sebe i svoj red i mir.

Devica zna da odbije kritikom ljudi oko sebe. Device više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne parnere bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove.Najbolje se slaže s Bikom i Jarcem, s kojima ima slične poglede na svijet. Spoji ih zajednička želja za materijalnom i emotivnom sigurnošću, a kako se bolje upoznaju, tako postaju idealni životi suputnici. Sa Škorpionom i Rakom veže ih jaka privlačnost i dobro slaganje, dok su im Ribe neodoljive, no istovremeno ih dovode do ludia svojom zbunjenošću i sanjarenjem na javi.

Vodenjaci im obično idu na živce, Ovnovi su im suviše naporni i agresivni, a Lavove smatraju sebičnima i bahatima. S Vagom se mogu dobro složiti, no tom bi odosu mogl nedostajati strasti. Blizanca i Strijelca ne podnosi, jer ih smatra površnima, nedosljednima i nepouzdanima.

Pokreće Blogger.