Iz muškog ugla: "Brak je uspješniji ako imate nekog sa strane, vjerujte mi"

Sada kad bi vam rekao da prevara zapravo može biti odlična stvar za ljude u braku - vjerovatno biste pomislili da sam lud. Ali istina je, ni sam nisam vjerovao u to do skoro.


Kada sam upoznao svoju sadašnju suprugu bio sam očaran sa njom. Bila je tako lijepa i veoma dobra osoba. Os prvog dana sam igrao kako ona svira. pristao sam da promjenim sve što je tražila od mene. Prestao sam da izlazim, lumpujem sa drugarima i da živim kao mladić.

I nije mi smetalo, konačno sam imao nešto što sam želio. Zabavljali smo se 3 godine, a zatim vjenčali i dobili djecu. S vremenom ta zaljubljenost ili zaluđenost, zovite je kako hoćete, je prolazila. Ljubav je još uvijek tu i poštovanje ali jednostavno nema više one iskre.Kada sam upoznao svoju sadašnju suprugu bio sam očaran sa njom. Bila je tako lijepa i veoma dobra osoba. Os prvog dana sam igrao kako ona svira. pristao sam da promjenim sve što je tražila od mene. Prestao sam da izlazim, lumpujem sa drugarima i da živim kao mladić.

I nije mi smetalo, konačno sam imao nešto što sam želio. Zabavljali smo se 3 godine, a zatim vjenčali i dobili djecu. S vremenom ta zaljubljenost ili zaluđenost, zovite je kako hoćete, je prolazila. Ljubav je još uvijek tu i poštovanje ali jednostavno nema više one iskre.Ja sam pronašao drugu ženu sa kojom mogu da osjetim izgubljenu strast a vjerujem i da je moja suoruga. Ali ne dozvoljavamo da se to otkrije i sazna, tako da je to na neki način javna tajna. Otkako tako živimo odlično se slažemo, provodimo dane zajedno normalno kao bračni par a naveče sebi priuštimo pravo da uživamo u nekim svojim stvarima, i iskreno - nikad srećniji nisam bio.

Pokreće Blogger.