Prolazak Marsa kroz Blizance: Znakovi Zodijaka koji bi trebali biti na oprezu do 15.05

Za neke znakove prolazak Marsa koz Blizance moze izazvati probleme 


Prolazak Marsa kroz Blizance će utjecati na sve znakove Zodijaka. Vaša psihička energija će biti jaka, puno više ćete pričati, biti sarkastični, osjećati nervozu i pokušavati završiti nekoliko stvari odjednom. Ako ste rođeni u znaku Blizanca, Djevice, Strijelca ili Riba, budite posebno oprezni!

U astrologiji, Mars predstavlja borilačke vještine, poroke i ljutnju te također zahtijeva rješenje problema Tijekom ovog tranzita, prolazak Marsa kroz Blizance će utjecati na sve znakove Zodijaka. Vaša psihička energija će biti jaka. To znači da ćete puno više pričati, bit ćete sarkastični, osjetit ćete nervozu i pokušati uraditi nekoliko stvari odjednom.Zbog povećane motivacije, poželjet ćete završiti što više obveza u kratkom vremenu. Iako će rad na više stvari iznenada izgledati lako i dalje ćete biti površni i neprecizni. Potrošit ćete puno vremena na ispravljanje grešaka. U trenucima kada nemate obaveza, osjećat ćete se loše i puno ćete razmišljati ili ćete tražiti neku akciju.

Potreba za prijateljstvom će se povećati, a većinu vremena ćete potrošiti pokušavajući prevazići neke probleme. Pokušat ćete drugima dokazati da ste u pravu ili ćete se zapetljati u vašoj priči i sami ćete se prepirati oko toga. Ovo neće imati veliki utjecaj na neformalne razgovore, ali ako pregovarate o nečemu važnom, pokušajte što prije prijeći na glavnu stvar i izbjegavati bježanje od teme.Ako imate problema sa spavanjem, može se pogoršati u narednih mjesec dana. Ako do sada nije došlo do takvih promjena, očekujte nesanicu. Prolazak Marsa kroz Blizance je povoljan period za sport i rekreaciju. Umjerena fizička aktivnost će vam pomoći da bolje i lakše zaspite.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Djevice, Strijelca ili Riba, budite oprezni, posebno u sportu, prometu i stvarima vezanim uz struju. Mars će biti pomalo neprijateljski raspoložen prema vama, tako da se mogu pojaviti i neke povrede te problemi s mišićima.

Izvor: Ženski magazin

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.