U čemu je njihova tajna: Osobine žena koje poput magneta privlače sreću, dobre prijatelje, novac

Čini se da je njihova tajna u sljedećih nekoliko stvari


1. Uvek su pozitivne Pozitivan stav je stvar izbora koji ovakve žene svakog dana prave. Da, ponekad su i one loše volje ili raspoloženja, ali generalno, ovakve žene uvek veruju u najbolji mogući ishod. 2. One vide dobro u drugima Veze su generalno teške, a još su teže kada konstantno pokušavate da pronađete nešto loše u ljudima.

3. Preuzimaju odgovornost Lako je biti pozitivan kada ste sigurni da je sve pod vašom kontrolom. Ali, magnetski privlačne žene preuzimaju odgovornost i kada sve ne ide kako treba. Traženje krivca u drugima čini da iz vas isijava negativnost i nesigurnost.



4. One vredno rade na svojoj sreći Žene koje poput magneta privlače sve najbolje ne misle po ceo dan o pozitivnom ishodu i ubeđuju sebe da će sve biti kako treba. One su od akcije, one će učiniti sve da to tako i bude, ne oslanjajući se na zvezde i tuđu pomoć.

5. Lični razvoj i ciljevi su im prioritet Ljudi ponekad brinu da će morati da žrtvuju svoje snove zbog porodice i bliskih veza. Ali, to je kod ovih dama nešto potpuno nezamislivo. One gledaju da pronađu osobu koja će podržati njihove snove. Osim toga, one znaju da strast prema hobiju spašava vezu od od monotonije i dosade!



6. One brinu o sebi - za sopstveno dobro Ako se ne osećate lepo u svojoj koži, nećete ni biti voljeni i privlačni. Zadovoljstvo nam daje samopouzdanje, a samopouzdanje koje izbija iz očiju, pokreta, glasa, privlačnije je od bilo čega drugog.

Pokreće Blogger.