Očekuje nas mlad Mjesec u Ribama: Kako vam se sudbina može promijeniti poslije 06. marta

Za 6 dana očekuje nas magija mladog Mjeseca u Ribama


06. ožujka na nebu se pojavljuje mlad Mjesec, simbol novog početka, i ulazi u znak emotivnih Riba. Navikli smo da svaki dolazak mladog Mjeseca donosi značajne promjene i nove početke, ali ovoga puta njegov boravak u znaku Riba utječe na iscjeljenje duše.

Mlad Mjesec u Ribama bavi se stanjem naše duše i vraća nam stare “moći” koje smo davno izgubili. To znači da ćemo se lakše suočiti s izazovima, teretom iz prošlosti i uspjet ćemo iskoristiti energiju Mjeseca na najbolji način – shvaćamo da je vrijeme da počnemo sve iznova.



Ovo je aspekt iscjeljenja duše, trenutak kada ćemo početi čvrsto stajati na zemlji. Moćna energija učinit će da postanete svoj duhovni učitelj, lako pronalazite izlaz iz labirinta problema i briga, a najvažnije je da obuzdate ego. Ako ostanete prizemljeni, spremni za transformaciju, ali i dosljedni sebi, uspjet ćete započeti put značajnih životnih promjena.

Mlad Mjesec nas potiče da posadimo novo sjeme života koje će donijeti ljepšu perspektivu. Sada je vrijeme da iskoristite snagu uma, ali intuicija će vam dati nagovještaj koju odluku trebate donijeti. Naučite slušati svoj unutrašnji glas, jer intuicija često vidi dalje od nas.



Ovaj mlad Mjesec bit će povoljan za maštanje, umjetnost, ali i za iscjeljenje duše i tijela. Tijekom njegove magije najviše će uspjeha imati nadarene i kreativne osobe, kao i oni koji se bave humanitarnim radom i rade u zdravstvu.

Najpozitivnija stvar ovog mladog Mjeseca jeste to što ćete uspjeti izbaciti sebe i drage ljude iz vrtloga problema i životnih iskušenja. Ako pomažete drugima, uspjet ćete u sebi probuditi mir i ravnotežu. Karma pamti svako dobro i loše djelo, zato se u vladavini mladog Mjeseca aktivirajte u humanitarnom radu, počnite volontirati i uradite nešto dobro za sebe i svoje okruženje.

Izvor: Lovesensa

Pokreće Blogger.