Namirišu ga na kilometar: 3 horoskopska znaka koji su majstori za sticanje novca

Žive na visokoj nozi


Namirišu ga na kilometar. Kažu da "para vrti gde burgija neće". Ako pitate ova tri znaka oni znaju da namirišu novac na kilometar i da od njega naprave gomilu svežnjeva novčanica kojima povremeno vole da se hlade, kao uz pomoć lepeze.

Bik Bikovi su materijalisti i vole udobnost. Oni prvo vole sebe, pa novac, a ovo ostalo može da sačeka. Iz ljubavi prema uspehu i lagodnom životu u stanju su da se trude do neslućenih razmera kako bi uspeli i napravili ozbiljan novac.



On im je snažan motiv da se još više zalažu na poslovnom planu. S obzirom da ovim znakom vlada Venera njegova očekivanja su realna i uvek se trudi da ih ostvari. Ono što je dobra njihova strana je što dele ono što dobiju sa dragim ljudima.

Strelac Strelčevi vole da gađaju u metu koja je u obliku evra. Strelac je entuzijasta i kao takav on je spreman na sve ili ništa. Zbog sklonosti da rizikuje ima ogromnu šansu da napravi dobar biznis, a samim tim veliki račun u banci. Pošto je Strelac vatreni znak boriće se do kraja za ono što želi.



Jarac mJarac je vredan, strpljiv i ambiciozan. Njega će jedino dugogodišnji trud odvesti do miliončeta. Njima je uspeh ispisan na čelu, ali moraju da upregnu svoje životne kočije u protivnom mogu da se slikaju i da zaborave na egzotična potovanja, luksuz i lagodan život.

Pokreće Blogger.