Čeka vas jedna zanimljiva i važna godina - Škorpion godišnji horoskop 2019.

Čeka vas jedna zanimljiva i važna godina


Nakon turbulentne 2018. godine škorpioni konačno mogu odahnuti. Kušnje i avanture su završile, te dolazi mirnije razdoblje u kojem ćete se dići poput ptice Feniksa. Iz nove ćete godine najviše izvući ako ste dosljedni svojim vrlinama, te koncentrirani na svoje želje.

Iako će vas Saturn dosta osamiti, preko njega ćete dobiti i prijeko potrebno vrijeme da preispitate sebe. Tako ćete i pronaći tajne izvore unutarnje energije jer vaša vas strastvenost nikada ne napušta. Škorpioni su po prirodi osobe koje idu na sve ili ništa.



Pa će nanovo pronađena snaga definitivno povoljno utjecati na vaše raspoloženje i odlučnost da stvari napravite po svom. Odredite svoje ciljeve, i u potpunosti se predajte njihovom ostvarenju. Za vas, nova će godina biti vrijeme promišljanja, a mnogi će mlađi škorpioni ozreliti i osvijestiti svoje sudbine.

Činjenica da vam Jupiter ide na ruku s financijama trebala bi vas dodatno umiriti.  Čeka vas jedna zanimljiva i važna godina. Ljubav Željet ćete stabilnost i sigurnost, što neće uvijek biti moguće. piše portal zadovoljna.hr



Mars u srpnju donosi poboljšanje, ali budite oprezni jer vas brzopletost može koštati osjećaja.  Posao Snažan utjecaj Jupitera obećaje povoljan financijski i poslovni period. Planirate li u neke nove projekte ili poslovne pothvate učinite to već početkom godine.

Pokreće Blogger.