"Zdrava osoba ne želi da se uda" - Citati o ljubavi najpopularnijeg psihologa

Mihail Labkovski se ovog puta bavio partnerskim odnosima i objasnio je razliku između ljubavi i patoloških odnosa.


Zalog srećnog porodičnog života Zalog srećnog porodičnog života, braka i seksa sa samo jednim partnerom, samo je u jednom - u stabilnoj psihi. Ni ustupci, ni kompromisi - to je sve direktan put ka kardiologu ili onkologu. Kada čovek ima stabilnu psihu, on može da živi sa jednim partnerom ceo život. I da voli njega jedinog.

Ako želite da detetu bude dobro, uradite nešto sa sobom Kada stjuardesa pokazuje sredstva za spasavanje, šta kaže o maski za kiseonik? "Ako putujete sa decom, prvo sebi stavite masku, a zatim detetu." U tome je trik. Svako pokušava da pomogne detetu, ostajući apsolutno neuravnotežen. Tako se to ne radi. Ako želite da detetu bude dobro, uradite prvo nešto sa svojom glavom.



Zdrav muškarac je kao dete Muškarci su tako ustrojeni još od vremena sa svojom majkom, prilaze samo onima koji im očima daju odobrenje. Zdrav muškarac je kao dete. Prilazi kada mu se žena osmehuje, gledajući ga u oči.

Ostajanje u odnosu je izbor odraslog čoveka Jedino vreme u životu čoveka, kada je obektivno zavisan i kada se može smatrati taocem - je detinjstvo i zavisnost od roditelja. To traje relativno kratko vreme. U svim ostalim slučajevima ostajanje u bilo kojim odnosima je izbor odraslog čoveka



Ne idi u krevet sa ženom koja ima više problema nego ti Kako je rekao pisac Kristofer Bakli (autor romana Thank you for smoking, postoji još i taj film), ne treba jesti u restoranu pod nazivom "kao kod mame" i ići u krevet sa ženom koja ima više problema nego ti.

Pokreće Blogger.