Bolje ne pomišljajte na vezu sa Ovnom ako niste u stanju učiniti 8 stvari

Budite vrlo strpljivi jer Ovan to nije.


Ovan neće pristati na manje. Ako tražite odnos s jakom osobom, na pravom ste putu ako namjeravate ući u vezu s osobom rođenom u znaku Ovna. Oni su poznati po postojanosti, hrabrosti i inteligenciji. Međutim, postoji nekoliko stvari koje trebate znati o zaljubljivanju u Ovna prije nego što poduzmete konkretne korake.

1) Prihvatite njegovu smjelost Ovnovi su poznati po tome što su najhrabriji znak u zodijaku. Oni će pokazivati svoju hrabrost u svim područjima života, uključujući odnose. Učinit će sve kako bi vas dvoje funkcionirali, uključujući pristanak na razumne kompromise. Nije važno koliko je mračan put, on će pobijediti sve kako bi došao do vas.To vrijedi i za ono kako sebe vidi u društvu. On ne ide s tokom. Ako ga netko pokuša staviti u kutiju, on će izići iz nje. On ima svoj identitet, svoju priču i besraman je. Nemojte pokušavati oblikovati ga da odgovara vašoj ideji savršenstva. Prihvatite ga takvog kakav jest, sjednite i uživajte u neobuzdanoj magiji.

2) Prihvatite njegovu iskrenost On će reći uvijek ono što mu je na umu. Ponekad može biti nepromišljen i može zanemariti osjećaje drugih, ali se uvijek ispriča ako zna da je uvrijedio nekoga. Ali rijetko je da upozna nekoga tko može podnijeti njegovo samouvjereno ja i da ne shvati to osobno. Budite strpljivi.3) Ne obazirite se na njegovu prošlost i pogledajte izvan njegovih nesavršenosti Kada je u pitanju bilo što negativno što se događa u njegovom životu, on to procesuira brzo i učinkovito, a zatim otpusti. On se ne grize zbog loših odluka koje je donio i ne razmišlja o njima cijelo vrijeme, piše Your tango. Priznaje da svaki čovjek ima mane – uključujući i vas – ali se neće usredotočiti na loše. On se trudi voljeti dobro u sebi i u drugima.

4) Krenite u avanture s njim Ne samo da je on spreman za avanture, on želi spontane, impulzivne avanture. Tražit će ih, naći će ih, ili će spontano uletjeti u njih. On voli stvarati uspomene. Budite spremni iskusiti život s njim, ili barem mu dajte prostor koji mu je potreban da bi ga doživio. Ovan mrzi dosadu – ili još bolje, riječ “dosada” ne postoji u njegovom rječniku. On se uvijek želi mijenjati i rasti. I sve je avantura za njega.

5) Prihvatite njegovu neovisnost On vas ne treba; on vas prihvaća kao dio svog života. On je neovisan. Ako to ne možete poštovati, neće dugo trajati. Nećete ga možda čuti satima, ali to ne znači da on ne želi razgovarati s vama. Možda ga nećete uvijek vidjeti u svakoj prilici koju želite, ali to ne znači da nije zainteresiran za vas.

Nemojte se bojati biti iskreni s njim i iskreno mu recite da vam je potrebno neko vrijeme u njegovoj nazočnosti. On poštuje kada ste iskreni s njim kada se radi o vašim potrebama. Ovan zna tko je prioritet i kako to odrediti.

6) Budite spremni na veliku količinu pitanja Želi vas upoznati, saznati što vam se sviđa, zašto vam se sviđa, što želite učiniti, zašto želite to učiniti, itd.

7) Prihvatite njegovo veliko srce Ne samo da Ovan voli ljubav, nego je i nevjerojatno spreman oprostiti. On ne zamjera dugo. Ne želi dopustiti da odnos truli. Želi razgovarati o problemu i riješiti ga odmah. Dat će vam mnogo šansi (ponekad previše – nemojte to iskoristiti!). Primjećuje i voli male i nesavršene stvari u životu. Bit će fasciniran s malim čudesima i učinit će sve kako bi omogućio da uživate ​​u tim čudima s njim.

8) Budite sentimentalni (ili barem neka vam bude drago kad je on takav) On voli stvarati uspomene, zato pozdravite kada želi napraviti nekoliko fotografija s vama, kada vas želi dugo držati za ruke, kada vam se tajnovito smiješi s drugog kraja sobe. On se ponosi što je s vama i nije ga briga ako ljudi to znaju i vide kroz njegove postupke.

atma.hr

Pokreće Blogger.