5 stvari koje svaka žena zaslužuje da čuje od svog partnera

Svaki odnos je drugačiji ali postoje riječi  koje svaka žena zaslužuje da čuje


Da vas dobro tretira Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi sa svojim partnerom, od njega ste zaslužili da vas tretira kako zaslužujete. Za sve je žene važno da ovu stvar uzmu ozbiljno. Nemojte dozvoliti partneru da viče na vas, da vas tuče ili da se prema vama ponaša loše na bilo koji drugi način. Takav muškarac nije dostojan vašeg vremena.

Pažnja Sasvim je jasno da ne možete imati njegovu pažnju cijelo vrijeme jer je zauzet i drugim stvarima, ali važno je da vam tu i tamo pokloni posebne trenutke u kojima je sva njegova pažnja usmjerena samo vama. Također, vrlo je važno da je tu za vas kada vam je potreban. Ako ne možete dobiti njegovu pozornost kada vam je teško, koji je uopće smisao takve veze?



Poštovanje Posljednja, ali ne i manje važna stvar koju je svaka žena zaslužila od svog partnera je poštovanje. Bez obzira na to koliko vi i vaš partner bili različiti, mora postojati zajednička nit poštovanja koja će vas držati skupa. On mora poštovati vas, kao i odluke koje donosite.

Ohrabrenje Svaka žena zaslužuje ohrabrenje i poticaj od strane partnera bez obzira na to čime se bavi. Muškarac koji vas iskreno voli biti će ponosan na vaše uspjehe i poticati će vas da idete prema naprijed, umjesto da vas sputava.



Razumijevanje Ako ste u vezi već neko vrijeme, onda se već dobro poznajete. Zacijelo je upućen u sve vaše faze, poludjele hormone i promjenjive emocije tijekom PMS-a, stoga bi trebao imati razumijevanje za vas u takvim danima.

Pokreće Blogger.