Pomozite sebi: 8 navika koje biste mogli promjeniti da bi živjeli zdravije i kvalitetnije

8 savjeta koje navike možete promijeniti da biste živjeli zdravije i kvalitetnije


Prestanite misliti da sve možete sami Tako je, ne možete. Svi imamo svoje slabosti i svi trebamo druge kako bismo postigli svoj puni potencijal. Iza svakog muškarca i žene nalazi se više stupova podrške skrivenih u sjeni. Otkad je svijeta, čovjeku je namijenjeno da ne bude sam i to načelo nije se promijenilo iako je prošlo mnogo, mnogo godina.

Prestanite govoriti drugima, uključujući i sebi, da ste umorni Doista, koliko ste puta u životu izrekli ovu rečenicu? Nekima je to prirodan odgovor na pitanje „Kako si?“ Ali gruba istina je da nikoga nije briga što ste vi ili ja umorni. Verbalizirajući osjećaj ne samo da ga pretvarate u samoispunjujuće proročanstvo, već ga prenosite i na druge.



Prestanite odgađati traženje oprosta Ako postoji itko s kim ste posvađani, vrijeme je da taj teret prestanete nositi sa sobom. Nazovite osobu. Bez obzira na to jeste li bili u krivu ili ne, tražite oprost. Jednostavno pustite stvar. Uvjeravamo vas da će vam to biti jedno od najosnažujućih i najpoučnijih iskustava u životu.

Prestanite pokušavati svima biti sve Prihvatite činjenicu da se s nekim ljudima jednostavno ne možete slagati. Prihvatite stvarnost da vaš posao u nekim situacijama nije trebao biti uspješan. Samo budite dobri u tome da ste ono što jeste. Prigrlite tko god i što god da jeste i krenite naprijed bez osvrtanja.



Prestanite čitati ove savjete ako nikada niste primijenili ništa što smo napisali Ne, ne šalimo se. Ako čitate ovaj naš site mjesecima ili godinama, a tek trebate primijeniti pročitano, molimo vas da pođete raditi nešto što vam je doista važno.

Prestanite raditi ono za što ste sto puta rekli da ćete prestati radit Nećemo vam reći što je to, vi ste ti koji trebate dati odgovor. Sigurno stalno dobivate ovaj savjet. Prestanite smišljati isprike i ostavite se vražje stvari, može!?

Prestanite si davati objašnjenja zašto nešto neće uspjeti Prestanite brojati razloge zašto vaša ideja neće biti uspješna. Počnite brojati razloge zašto hoće biti uspješna. Kad završite s brojanjem, idite i pokrenite stvar.

Prestanite čekati da svojim najmilijima kažete koliko ih volite Ovo vam ozbiljno govorimo. Mnogi od vas znaju o čemu pričamo jer ste nedavno iskusili smrt voljene osobe.

Pokreće Blogger.