Kada je pravo vrijeme da kažete sudbonosno "da" - Horoskop bi vam mogao dati odgovor

Horoskop bi vam mogao dati odgovor


Datum svog rođenja, naravno, niste bili u mogućnosti da birate. Ali datum vašeg venčanja je, kada malo bolje razmislite, rođendan vašeg braka i on je u svakom slučaju nešto u čemu imate slobodu izbora. Kako bi sve bilo savršeno, trebali bi da pripazite na sledeće stvari:

Izaberite datum koji sledi nakon faze mladog Meseca Mlad Mesec označava novi početak, ponovno rođenje, nadu i optimizam. To je idealno vreme za velike promene u vašem životu, a šta je veće od početka zajedničkog života s voljenom osobom?



Pun Mesec označava emocionalnu težinu i teške završetke pa biste vreme kada je Mesec u toj fazi svakako trebali da izbegavate. Izbegavajte retrogradnu fazu Merkura Merkur je planeta zadužen za sve što se kreće, a složićete se da priprema venčanja i sam taj veliki dan zahtevaju puno kretanja.

Najviše bi trebali da pripaze Blizanaci i Device jer je Merkur prirodni vođa ta dva znaka. Pazite da Venera ne bude u retrogradnoj fazi Venera je planeta koja je usko povezana za sve što ima veze za ljubavlju, a posebno za romantične veze i brak.



Ako Venera nije u svom prirodnom ciklusu, vrlo su mogući neočekivani ljubavni brodolomi, predomišljanja pa čak i otkazivanje venčanja. Najviše bi trebalo da pripaze Bikovi i Vage, najnežniji i najromantičniji od svih znakova kojima je Venera prirodni vođa. Rođeni u znaku Bika i Vage trebali bi da odaberu datum u kojem je Venera u svojoj najsnažnijoj fazi.

Pokreće Blogger.