5 dobrih razloga zašto bi trebali Škorpiju da poštujete više

Pravi ste sretnici ako ih imate u svom životu


Osobe rođene u znaku škorpiona jedne su od onih s kojima rijetki mogu kliknuti na prvu. Pri upoznavanju, škorpioni su dosta oprezni, vole dobro ispitati teren i proučiti osobu pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina. Ipak, pročitaj ove razloge i zavoli ih od samog početka:

1. JAAAKO SU DUHOVITI Svi volimo imati prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a škorpioni su nedvojbeno jedni od tih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na vlastiti račun. Opuštena druženja s prijateljima njihov su teritorij. Daj im šansu i pusti da te nasmiju do suza.



2. TVOJI NEPRIJATELJI SU I NJEGOVI NEPRIJATELJI Ako netko dira ljude koje oni vole, škorpioni znaju biti nemilosrdni. Snažno i bez zadrške štiti će svoje najmilije, a napade na njih shvaćat će veoma osobno. U borbi za pravdu iskoristit će sve svoje prednosti - inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće!

3. SNAŽNA INTUICIJA Svi trebamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kojega uvijek možemo pokupiti pokoji kvalitetan savjet. Škorpion je baš takav - intuitivno razdvaja dobro i zlo te se tom osjećaju prepušta rado i često. Intuicija i pronicljivost su mu jače strane, a pogotovo kada je riječ o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda bi ipak trebala poslušati savjet vezan uz posao ili novog frajera!



4. NEĆE TI DATI DA ODUSTANEŠ Jednom kada škorpion postavi cilj, on se fokusira i do njega dođe. Ako si ti jedna od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebaš škorpione da ti primjerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica.

Osim što su savršeno u stanju automotivirati se, ako im pustiš da ti pomognu u ostvarenju tvojih osobnih ciljeva - shvatit će to kao misiju. Primjerice, ako mu kažeš da ti ne dopuste da odustaneš od teretane i ovaj put, budi sigurna da će te tvoj škorpion, kada dođu žute minute, doslovno otpratiti do tamo.

5. PRIVRŽENI SU I ODANI Iako se na prvi dojam ponekad čine hladni, jednom kada osvojiš njihovo srce škorpioni će ostati s tobom zauvijek. Oni nisu neodlučni, ne mijenjaju strane i nisu skloni osuđivanju. Pokušat će te savjetovati jer to vole činiti, ali njihovi savjeti nikada neće prijeći u moralne prodike. Osim toga, tvoje tajne su sa škorpionima sigurne. Osim što nisu skloni tračevima i šuškanjima te su jako izravni, nikada ne bi izdali prijateljske osjećaje koji vas vežu.

Pokreće Blogger.