Svaki horoskopski znak ima svoju supermoć - koja je tvoja?

Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku pripisuje se (bar) jedna supermoć. Proverite da li se odnosi i na vas. Koji si znak u horoskopu?


Ovan – neograničena energija Pripadnici ovog znaka lako bi mogli da budu superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu, sve kako bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi!Blizanci – živi kompjuteri Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost da upiju ogromne količine informacija za neverovatno kratko vreme. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili uče nešto novo, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak – moć saosećanja Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu se povezati sa svakim emotivnim stanjem i generalno uspostaviti vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.Lav – gospodar vatre Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobija od Sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superheroja bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni vatru mogu stvoriti iz ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Devica – ljudski tornado Brzina i intenzitet koji odlikuju pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superheroja pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i "poremetiti" ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio što je hteo – ali budite uvereni da je to i dobio.

Vaga – menjanje oblika Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrlo praktična sposobnost – moć prilagođavanja. Kao superheroji, oni bi bili u stanju da menjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – čitanje duše Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu "čitanja" tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već gledajući nekome u oči da procene njihova osećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta zapravo jesu.

Strelac – detektor laži Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako “izvlače” istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superheroja definitivno bili ljudski “detektor laži”, ali do istine ne bi dolazili zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i nateraju da sam kaže svoje prave namere.

Jarac – upravljanje mislima Pripadnici ovog znaka imaju neverovatnu mentalnu energiju i upornost, zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svetu superheroja bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama stavljaju ljudima ideje u mozak tako da pomisle da su njihove vlastite i sprovedu volju Jarca u delo.

Vodolija – nestajanje Pripadnici ovog znaka bi u svetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da “oblete” svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije.

Ribe – tvorci svetova Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u stvarnom svetu su poprilično neverovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matriksa ili futurističkih svetova po svojoj volji.


Pokreće Blogger.