Smatraju se boginjama: Horoskopski znak koji je veoma misteriozan i zanimljiv

Što najviše privlači čovjeka? Najčešći odgovor je ljepota i senzualnost žene. Bezbrojne su pjesme i sonete sastavljene, pokušavali su uhvatiti enigmu žene u slikama i skulpturama, ali rijetko bilježili suštinu.


Šarm žena koje pripadaju određenom znaku zodijaka zauvijek osvaja ljude. Oni su privučeni bez znanja zašto, poput magneta. Ovaj znak prema astrolozima širom svijeta je Riba. Uspoređeni su s boginjama i smatraju se epitomom savršenstva.

Te žene imaju psihičke moći. Sve vaše dugo cijenjene fasade i pretenzije raspast će se pred njima. One mogu vidjeti vašu golu dušu i to je ono što ih čini jedinstvenima. Romantika je u njezinoj duši Nemoguće je proučavati žene Ribe. Misteriozne su i zanimljive.



Možda mislite da ste je poznavali, ali sve što možete znati je ideja o njoj – lijepa je i ljubazna. Čak i najjednostavnije stvari koje ona radi imat će dojam nepredvidljivosti. Odjednom vas može držati za ruku u javnosti ili će vas gurnuti, način na koji će pustiti kosu će vas omamiti, a ritam hodanja ostavit će vas u strahopoštovanju. Ništa što radi nije bezazleno.

Dok ona voli predanost i snažne stalne veze, ne smeta joj romantična avantura jednom u neko vrijeme. Žena Riba teži ka ljubavi koja prodire u dušu. Ljudi koji su jaki i sposobni privlače ih. One su slobodnog duha i siguran način da ih izgubite je pokušati ih ukrotiti. One su eterične i ne mogu se ograničiti na kaveze, rutine i pravila.



Ne postoji ni jedna osoba koja ne želi doživjeti ljubav koja ne poznaje granicu, ljubav koja spaja dvije duše u jednu, ljubav koja sve osvaja. Mnogi mogu misliti da su takvi idealistički pojmovi proizvod romana i bezbrojnih pjesama koje su napisale ljubavne duše, ali ne, pričekajte dok ne osjetite ljubav jedne žene Ribe.

Njezina ljubav je gorka. Možda mislite da joj ne možete oprostiti za nešto ali jedan pogled u njezine duboke oči i zaboravite na svijet. Često čujemo “najbolje stvari su besplatne”, ali se rijetko krećemo dalje od sitnog materijalističkog sjaja. Posljednji znak zodijaka, Ribe, najrazvijeniji je znak. Duhovnost im prirodno dolazi. Najveće stanje ljudske svijesti omogućuje im da blago cijene sitnije stvari u životu. Duhovnost je praksa traženja sreće unutar nje i put mira.

Ribe žene žive i vole strastveno. One ne mjere svoj život sa kašikom za kavu, već žive bez žaljenja. Astrolozi vjeruju da Ribe povezuje i ujedinjuje sve prepoznatljive karakteristike preostalih jedanaest znakova zodijaka i imaju oštro šesto čulo.

Pokreće Blogger.