Ljubavni horoskop do 18.09: Djevice razočarane u ljubav - Strijelčevi budite oprezni sa riječima

Detaljna ljubavna astro analiza je pred vama. Kakve promjene su vam zvijezde spremile tokom ove sedmice saznajte u naszavku članka: 


Ovan: ljubavne radnje tokom ovog perioda mogu da budu vrlo frustrirajuće za vas. Partner možda trenutno ne ispunjava vaše standarde. Razmislite o tome da li su vaši standardi možda previše visoki. Možda vaš partner neće ispuniti sva obećanja koja vam je dao. 

To može negativno da utiče na vaš odnos. Slobodni ovnovi - ne odustajte od potrage za pravom osobom. Bik: ukoliko se trenutno viđate sa nekim, mogao bi vas pratiti osjećaj da vas ta osoba ne poštuje dovoljno. Možda ćete morati da platitie za ljubav, odnosno vaši troškovi za izlaske bi mogli biti veći. 



Možda osoba sa kojom se trenutno viđate ne prepoznaje vaše kvalitete i vašu istinsku vrijednost. Izbjegavajte one koji se čine previše dobrim da bi bili istiniti. Vjerovatno je sve što vam serviraju laž.

Blizanac: ove nedelje mogli biste se suočiti sa neodobravanjem vašeg ljubavnog života i to od strane nekog iz vaše porodice, možda je u pitanju neki rođak. U svakom slučaju, u pitanju je osoba čije mišljenje cijenite. 



Moguće je da ćete se osjetiti kao da vas nepravilno kritikuju zbog vaših ljubavnih izbora. Koliko god da cijenite mišljenje te osobe, ipak sve uzmite sa rezervom. Rak: zaljubljenost koju krijete izluđivaće vas. Poželjećete da krenete u akciju i osobi koja vam se dopada kažete sve što osjećate. 

Ipak, pratiće vas osjećanje da biste se mogli razočarati ukoliko tako postupite. Prije nego krenete u akciju, dobro se raspitajte o tome da li je osoba koju želite u vezi. Zauzeti rakovi donosiće važnu odluku sa svojim partnerom. Lav: u posljednje vrijeme vaše odluke koje donosite nisu baš reprezentativne.

Finansijska situacija mogla bi da utiče na vaš ljubavni život. Neravnoteža na finansijskom polju zaista bi mogla da ugrozi vaš partnerski odnos. Nemojte da ulažete novac u ekskluzivne usluge, druženja ili skupe stvari. Nije vrijedno.  Djevica: mogli biste se razočarati u vaš ljubavni život. 

Moguće je da ste u svojoj glavi napravili već neki scenario, ali da se taj scenario neće obistiniti, pa ćete biti razočarani. Možda ste sve vrijeme lagali sebe. Da biste riješili ovo romantično razočarenje, moraćete da prestanete da lažete sebe. 

Vaga: kakve god promjene da se dešavaju u vašem ljubavnom životu trenutno, one bi mogle da imaju uticaja na vaše mentalno zdravlje. Tokom ove nedelje poželjećete da se udaljite od drame i da se prepustite malo sebi. Bićete rastrzani između svojih potreba i zajedničkih potreba sa partnerom.

Slobodne vage će teško pronaći svoju osobu iz snova. Škorpija: vaš ljubavni život tokom ovog perioda kretaće se između dvije krajnosti - od potpunog spokoja, do strašnih razočarenja. Na momente ćete se osjećati kao da je pred vama vaša srodna duša. 

Trudite se da tu osobu vidite onakvu kakva ona jeste, a ne onakvu kakvu ste je zamislili i kakva želite da bude. Zauzete škorpije bi mogle osjetiti razočarenje sa partnerom. Strijelac: budite oprezni kada su riječi u pitanju. One su ponekad jako oštre i mogu da izazovu opasne nesuglasice u odnosu. 

Imaćete problema sa održavanjem mirne komunikacije u vezi i sve što vas je nerviralo izaći će na vidjelo. Samci će imati određene izglede za zabavljanje sa nekim. Jarac: ljubav u kojoj se nalazite trenutno traži mnogo ulaganja. 

Možda ćete misliti da nije vrijedno tolikog truda. Možda bi vas to moglo iscrpiti, naročito ako ste već neko vrijeme u vezi sa tom osobom. Kada donosite odluke razmišljajte i o svom partneru. Zapamtite da je to vaša osoba, čak i ako vam ide na živce. 

Vodolija: ove nedelje očekuje vas hemija između vas i neke mnogo privlačne osobe, ali nažalost ništa više od toga. U pitanju je samo čista fizička privlačnost. Ako se upustite u neki odnos, treba da realno shvatite stvari. Trenutno vam može biti zabavno, ali to nema budućnost. 

Moguće je da ćete se razočarati. Ribe: ove nedelje nećete biti sigurni šta želite kada su ljubav i veze u pitanju. Neki snovi odjednom prijete da postanu noćne more, zato pazite dobro šta želite jer bi moglo da se ostvari. Uzmite u obzir i partnerova osjećanja. Budite realni i fokusirajte se na realnost, a ne na fantaziju. Mogući su ljubavni neuspjesi.

Pokreće Blogger.