Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za mjesec oktobar. Danas govorimo o tome kakve promjene su zvijezde spremile u oktobru ovnovima, bikovima i blizancima.


Ovan: oktobar je za vas divan mjesec kada je u pitanju ljubav. Uživaćete u svom sretnom ljubavnom životu sa izabranikom. Tokom oktobra za vas je najvažnije da sa partnerom njegujete zdrav odnos, kakav već imate, i otvorenu i iskrenu komunikaciju. 

Pred partnerom ne treba da imate tajne, otvorite se i budite iskreni o svemu. Ukoliko želite da ostanete vjerni sadašnjem partneru, ali i on vama, možda je vrijeme da se malo posvetite jedno drugom i zajedno poradite na vašem intimnom životu.



Istražite nove stvari, ne dopustite da vam bude dosadno, ali uvijek mislite o vašoj ljubavi i ne odustajte od romantike i spokoja koji vas prate. Bik: kada su u pitanju veze i ljubav, za bikove oktobar nije baš najoptimističniji mjesec. Zvijezde su za vas spremile rasulo. 

Kao što znate, u životu se sve sazna, a sada je došlo vrijeme da neke vaše laži izađu na vidjelo. U prošlosti ste slagali partnera o raznim stvarima, a sada će on to doznati. Nekim pripadnicima ovog horoskopskog znaka zvijezde su spremile raskid veze na kraju mjeseca. 



Nemojte da se ljutite na partnera jer je krivica vaša. Povjerenje se narušilo zbog vaših laži i nevjere. Slobodni bikovi će ovog mjeseca napokon početi da izlaze i da se zabavljaju. Prije nego se bilo kome prepustite, savjetujemo vam da budete u potpunosti sigurni da činite pravu stvar. 

Vrijeme je da vaše srce otvorite i dopustite ljubavi da uđe u vaš život. Blizanci: dragi blizanci, tokom oktobra zvijezde su na vašoj strani kada je ljubav u pitanju. Tokom ovog mjeseca kroz vaš život će proći mnoge nove stvari i zbog toga ćete vi i partner još više da cijenite jedno drugo. 

Na pravom ste putu, i treba da cijenite svaki trenutak ljubavi koji imate na zemlji. U vaš odnos uvedite romantične gestove, oni su uvijek odlična stvar koja može da doprinese jačanju vaše veze sa partnerom. 

Kada su samci u pitanju, tokom ovog mjeseca dolazi i vama period sreće. Obratite pažnju na ljude sa kojima provodite slobodno vrijeme. Možda je baš neki izlet na koji ćete otići mjesto vaše nove ljubavi. Otvorite svoje srce i poželite dobrodošlicu ljubavi u vaš život.

Pokreće Blogger.