Žene, često lošim ukusom pravite kontraefekt: 3 najveće greške zbog kojih izgledate starije

Skoro svaka žena kada dođe u određene godine, želi i trudi se da izgleda mlađe. To je sasvim u redu, ali važno je znati da nisu bore jedini pokazatelj godina.


Postoje i drugi faktori koji utiču na to, da izgledate čak starije nego što jeste. Naravno, vi birate da izgledate kako želite, bilo da se radi o tome da izgledate strarije ili mlađe. Ukoliko želite da i dalje vedrite mladalačkim duhom, obratite pažnju na stvari koje vas spriječavaju u tome. 

Ono što dadaje godine, a ne umanjuje ih jeste: 1. Gunđanje Stalne pridike i gunđanje smatra se da dolaze sa godinama i iskustvom. Međutim, ponekad se ne prenosi nešto kao iskustvo, već postaje navika prigovaranja. Na taj način će vas neko odmah gledati kao stariju osobu koja skoro sve prigovara.



Tako ne zračite pozitivnim duhom. Takođe, sa godinama ne umjanjujte vašu potrebu za novim saznanjima. Budite i dalje aktivni i spremni da učite. 2. Ono što takođe može da dodaje godine jesu šminka, odjeća i frizura: Ova tačka je jako važna.

Često žena od sebe zna da napravi tetku sa lošom kombinacijom odjeće, šminkom i kosom. To ne znači svakako da morate nositi markirane stvari kako biste izgledale bolje. Naprotiv, potrebno je da imate svoj stil, da se posavjetujete oko načina šminkanja i boje kose koja bi vam pristajala.



Nema potrebe da izgledate napadno, tako ćete samo privući kontraefekat. 3. Takođe, potrebno je da obratite pažnju na vaše držanje, oralnu higijenu, nokte, ruke: Važno je da zapazite da danas ne govorimo o borama kao glavnom neprijatelju, već o drugim stvarima na kojima vi možda potencijalni griješite. 

Uredni nokti, zdrava i čista kosa, zubi sve to utiče na vaš izgled. Nema potrebe da pretjerujete ni u čemu, nego jednostavno samo prepoznajte svoje nedostatke i minimalno ih ispravljajte. Bez potrebe da izgledate dosta mlađe i napadno. To često donesi samo kontraefekat. Brinite o svom izgledu i osjećajte se dobro u svojoj koži, koje god godine nosile.

Pokreće Blogger.