Veoma su nostalgični i osjećajni - 3 znaka Zodijaka koja se uvijek vraćaju bivšim

Svako od nas je individua za sebe, unikatna i jedinstvena osoba. Iako zvjezde utiču na našu ličnost, one nisu presudne. Tu su još neke komponente poput društva, vaspitanja, porodice i još mnogo toga.


Međutim, postoji nešto za šta su krive zvijezde, a o čemu danas govorimo. Radi se o tendenciji da se vratite bivšim partnerima. Astrolozi kažu da tri znaka zodijaka imaju predispozicije za ovo. O kojim znakovima se radi, otkrivamo vam u nastavku članka: 

Rak: veoma osjetljivi, nostalgični i romantični pripadnici zodijaka. Raskid je za njih jako bolna prekretnica u životu. pripadnici ovog horoskopskog znaka jako teško podnose samoću. Njihovo emocionalno biće naprosto žudi za partnerom, pa zbog toga oni, ukoliko ne mogu da pronađu novog partnera, vrlo lako donose odluku da se vrate bivšem partneru i obnove ljubav sa njim.



S obzirom da su vrlo osjetljivi i emocionalni pripadnici zodijaka, često strahuju od novih poznanstava i veza. Plaše se da neće biti voljeni, pa se osjećaju sigurnije ukoliko obnove stari odnos. Novo je za njih uvijek nepredvidivo i na neki način tuđe.

Ovo je loša odluka, ali uprkos tome, njima je staro i poznato mnogo bolje nego novo i nepredvidivo. Ako ne uspiju da se vrate u stari odnos, za njih to takođe može biti vrlo bolno i poražavajuće. Ribe: ribe su jedan kontradiktoran znak kada je u pitanju obnavljanje veze sa bivšim partnerima.



Za ribe rastanak ne znači definitivan kraj, nego privremeno udaljavanje. Određeni broj pripadnika ovog znaka pokreće želja da dokažu da su najbolji i nezamjenjivi. To su sredstva kojima se vraćaju po bivše partnere. 

Senzualni i strastveni dio veze sa ribama je često očaravajući, i same ribe su toga svjesne, te ga često koriste kao adut za vraćanje bivših partnera. Ribe su jako privrženi ljudi, pa vas neće zaboraviti nikad, čak i ako su započeli novu vezu ili čak osnovali porodicu. 

Djevica: iza debelog zida smirenosti sa kojim djevice izlaze u javnost, kriju se velika sumnjičavost i bezbrojni kompleksi. Djevice su vrlo izbirljivi prilikom pronalaska novog partnera, njihov karakter je težak, a kriterijumi vrlo visoki. Zbog toga često umore i sebe, ali i svoju okolinu. 

Što se tiče ovog segmenta, težak karakter karakteristika je oba pola. Sa druge strane, ribe su dobri ljudi koji će uvijek biti spremni da pomognu. Jako su vjerni i odani. Kada se odnos sa partnerom završi, djevice su sklone idealizovanju. 

Sve negativne situacije iz prošlosti odjednom nestaju i partner postaje savršen. Zbog toga ga silno žele nazad i polažu veliku nadu u novu ljubav. Djevice su bezgranično predane iskrenoj želji prema osnivanju porodice, čak i u današnjem svijetu pomalo poremećenih i fluidnih vrijednosti.

Pokreće Blogger.