Mars u Vodoliji do 14.04. - Raku moguća nova ljubav, Jarčevi vodite računa o novcu

Planeta Mars je planeta motivacije, energije i strasti, a od 06. marta boravi u znaku Vodolije u kome će ostati sve do 14. aprila. 


Ovo je period u kome treba da se zauzmemo za svoja prava i da se borimo za promjene. Marsova energija će nam dati snagu da se borimo za svoje ideale. U ovom periodu ćemo moći da jasnije vidjeti neke stvari te ćemo dobiti inspiraciju da rješavamo stvari koje već neko vrijeme izbjegavamo i zapostavljamo. 

Ovo je period u kome će biti naglašen naš društveni život. Povezujući se sa drugima postajemo jači. Pogledajte kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak Zodijaka. Ovan: Kako je Mars vaša planeta vladar, ovo je period u kome ćete biti u centru pažnje. 



Bićete okruženi dragim ljudima, ali biste mogli upoznati i mnogo novih jako zanimljivih ljudi. Ovo bi mogao biti povoljan period za započinjanje neki novih projekata. Bik: Planeta Mars prolazi kroz vašu kuću karijere i stavlja vašu karijeru u centar pažnje. 

Ovo je period u kome ćete biti posebno fokusirani što će vam omogućiti da radite na nekim velikim projektima. Sav vaš dosadašnji trud će se isplatiti i napokon bi mogao doći na naplatu. Uživaćete u svom trenutnom uspjehu, a istovremeno ćete ići ka novim pobjedama. 



Blizanci: Vrijeme je da izađete iz rutine i krenete u avanturu. Ovo bi mogao biti jako povoljan period za usavršavanje, obrazovanje, duhovni i fizički razvoj. Rak: Vrijeme je da dozvolite strasti da vas vodi, a sa Marsom u Vodoliji to neće biti nikakav problem. 

Ovo je period u kome biste mogli ponovo oživjeti svoj intimni život. Ako ste slobodni mogli biste upoznati nekoga ko će vas osvojiti na prvi pogled. Lav: Ovo je period u kome treba da se fokusirate na svoju vezu jer bi vam planeta Mars mogla biti od velike pomoći. 

Planeta Mars je vladar strasti i pomoći će vam da poradite na svom intimnom životu. Pronaći ćete neke načine da promijenite stvari u svojoj vezi koje do sada niste vidjeli. Djevica: Ovo bi mogao biti jako zbunjujuć za vas jer ćete biti opterećeni brojnim obavezama na poslu, a ni u vašem privatnom životu neće cvjetati ruže. 

Morate biti jako oprezni u ovom periodu i truditi se da izbjegavate velike greške. Vaga: Za slobodne Vage ovo bi mogao biti jedan od najboljih perioda u godini. U ovom periodu bi mogli upoznati neke jako zanimljive ljude, a sa nekim od njih biste se mogli upustiti u jako lijepo ljubavnu vezu. 

One Vage koje su u vezi će provoditi jako lijepo vrijeme sa svojim partnerom što će im omogućiti da probude strast u svojoj vezi. Škorpija: Pojedini pripadnici ovog znaka bi se u ovom periodu mogli odlučiti da započnu preuređenje ili renoviranje svog doma. 

Neki će čak razmišljati o preseljenju zbog čega će se osjećati pomalo uzbuđeno i radosno. Strijelac: Dok Mars osnažuje vaš um i viziju, vi ste osoba koju svi pažljivo slušaju i u koju su uprte sve oči. U narednom periodu mogli biste biti jako zauzeti poslovima za koje niste ni sanjali da ćete ih dobiti.

Uživajte u trenutnom uspjehu i ne dozvolite da vam bilo ko pokvari sreću. Jarac: Kako Mars prolazi kroz vašu kuću finansija, mogli biste doći u iskušenje da potrošite više novca nego što ste planirali. Oni pripadnici ovog znaka koji su u potrazi za novim poslom bi u ovom periodu mnogi imati mnogo sreće.

Moguće je da ćete dobiti ponudu koju nećete moći odbiti. Vodolija: Sa Marsom koji prolazi kroz vaš znak bićete jako zauzeti, ali vam neće nedostajati energije i izdržljivosti da završite sve svoje obaveze na vrijeme. Ovo bi takođe mogao biti period u kome će vaša seksualnost i šarm doći do izražaja, pa se potrudite da to iskoristite. 

Ribe: Vi ste neko ko se do sada jako mnogo trudio, ali je sada vrijeme da malo usporite i da se odmorite. Odvojite malo vremena za sebe i posvetite se sebi i pužite ljubav sebi . Vrijeme je da razmislite o stvarima koje su vam važne i na koje želite da se fokusirate budućnosti.

Pokreće Blogger.