Položaj planeta u natalnoj karti može uticati na vaše finansije - Od Marsa može zavisiti vaš uspjeh

Planete mogu imati značajan uticaj na naše živote u zavisnosti od kuće u kojoj se nalaze u našoj natalno karti. 


Druga kuća u našoj natalnoj karti je kuća finansijskog blagostanja. Takođe je jako važno obratiti pažnju na osmu kuću jer je ona odgovorna za krize kroz koje se odvija transformacija osobe. Pogledajmo kako planete koje se nalaze u ovim kućama mogu uticati na naše finansije. 

1. Venera; Ako se planeta Venera u vašoj natalnoj karti nalazi u 2. kući, to znači da vaši prihodi dolaze iz područja ljepote i lične njege. To takođe može značiti da ste jako talentovani za privlačenje novca. 2. Jupiter; Kada se Jupite nalazi u vašoj 2. ili 8. kući to može imati pozitivan uticaj na vaše finansije.



Osobe sa Jupiterom u ove dvije kuće često imaju stabilne finansije i više izvora prihoda. Takođe, lako sklapaju nova poznanstva koja im mogu pomoći da poboljšaju svoju zaradu. 3. Neptun; Boravak Neptuna u drugoj kući može se manifestovati kao vaš nedostatak razumijevanja o tome šta se dešava u vašim finansijama. 

Osobe sa Neptunom u drugoj kući često mogu imati poteškoće sa novcem, ali ako se malo potrude mogu naučiti pravilno upravljati novcem. 4. Saturn; Boravak Saturna u drugoj ili osmoj kući vam omogućava da sa lakoćom privučete novac. 



Međutim, jako je važno da naučite biti skromniji i samodovoljni. Takođe je jako važno da naučite biti sigurniji u sebe ako želite provući obilje u svoj život. 5. Marc; Osobe koje imaju Mars u drugoj i osmoj kući u natalnoj karti imaju sreće sa novcem. 

Mars im daje takmičarski dug i odlučnost koja im je potrebna da postignu uspijeh. Iako vam Mars može biti od pomoći kada je u pitanju uspijeh i novac, morate naučiti biti manje rasipni i pametnije trošiti novac. 6. Pluton; Pluton u 2. i 8. koću pomaže ljudima da nauče kako komunicirati sa novcem. 

Pluton u drugoj kući je pokazatelj bogatstva i ukazuje na snažnu želju za posjedovanjem imovine i finansijski uspijeh. 7. Uran; Planeta Uran u 2. i 8. kući je povezan sa neočekivanim usponima i padovima. Osobe koje imaju Uran u 2. kući žive i rade drugačije od ostalih. 

Često osobe koje imaju Uran u drugoj kući na novac gledaju kao na izvor svoje slobode zbog čega nisu skloni štednji.

Pokreće Blogger.