Ako ti žena kaže da radiš šta želiš bolje pazi šta radiš -Najčešće ženske fraze i šta one znače

Neke ženske fraze muškarcima mogu biti jako zbunjujuće, pa često ne znaju šta su žene u stvari željele reći. 


Muškarci vole kada su žene direktne i kada ne moraju mnogo razmišljati o tome šta su htjele da im kažu. Žene ponekad znaju slati nagovještaje muškarcu i reći sve samo ne ono što zaista misle i osjećaju. Pogledajmo koje su to najčešće fraze koje žene izgovaraju, a koje muškarci ne razumiju. 

1. "Dobro sam"; Kada žena kaže "Dobro sam" znači da nije dobro i da samo želi da je pustite na miru jer je umorna od objašnjavanja stvari koje muškarci jednostavno ne shvataju. 2. "Biću spremna za 5 minuta"; Pet minuta može značiti sat vremena ili čak i više. 



3. "ne želim uništiti naše prijateljstvo"; To znači da žena nikada na muškarca nije gledala kao na partnera već isključivo samo kao prijatelja. To takođe znači da je muškarac ne privlači u seksualnom smislu i da između njih neće biti ništa. 

4. "Bila sam zauzeta"; To znači da nije dovoljno zainteresovana za muškarca da bi našla vremena za njega. Radije će raditi mnoge druge stvari nego provoditi vrijeme sa vama. 5. "Treba mi vremena da razmislim. Nisam sigurna gdje ide naša veza"; To znači da sumnja u vas i da nije sigurna da ste vi muškarac kojeg želi pored sebe. 



Potrebno joj je vrijeme da razmisli kako da završi ovu vezu. 6. "Ostavi me na miru"; to znači da treba da je pustiš malo da se smiri i da se vratiš nakon pola sata da je zagrliš i pitaš je šta nije u redu. 7. "Ne tražim ništa ozbiljno"; To znači da ne želi da se veže jer želi imati otvorene mogućnosti u slučaju da se pojavi neki drugi, po njenom mišljenju bolji muškarac. 

8. "Treba mi prostora"; To znači da treba da je pustite na miru kako bi mogla razmisliti o svojim osjećanjima. 9. "Moramo razgovarati"; To znači da je muškarac vjerovatno uradio nešto loše i da treba da sasluša šta ona ima za reći. 10. "Radi šta želiš"; Ovo zapravo znači da dobro treba da paziš šta ćeš uraditi. 

Samo te testira. 11. "Ko je ona i šta želi od tebe" Ovo je definitivno znak ljubomore i nesigurnosti. Pokušajte na miran način objasniti ko je žena koja vam se javila bez dizanja tenzija. 12. "Nisam ljuta"; To znači da je jako ljuta, ali da ne želi da ti kaže već želi da sam shvatiš. 13. "Sve je u redu"; Ovo znači da ništa nije u redu i da bi uskoro mogla da pukne i da sve emocije koje drži u sebi istrese na tebe.

Pokreće Blogger.