Ne gubite vrijeme na pogrešne: Ako muškarac radi 8 stvari to može značiti da se poigrava sa vama

Nikada nije lako kada saznate da vas je muškarac samo zavlačio i poigravao se sa vašim osjećanjima te da mu vaša veza nije značila apsolutno ništa. 


Postoje neki jasni znakovi koji bi vam mogli pomoći da otkrijete da li su njegove namjere iskrene ili se samo poigrava sa vama. Ukoliko ih prepoznate na vrijeme poštedićete sebe razočarenja i nećete gubiti svoje dragocjeno vrijeme na pogrešnog muškarca. 

1. Često mijenja priče; Kada muškarcu nije stalo do vas njemu neće biti prpoblem da vas laže, ali tada vi morate obratiti pažnju na detalje. Ako vas laže njegova će se priča stalno mijenjati i uvijek će dodavati ili zaboravljati na neke detalje. 



2. Njegova priča nema smisla; Kada lažu mnogi muškarci se toliko zapetljaju da ni sami ne znaju šta su rekli jer žele izgledati što ubjedljivije. Ako primjetite da njegova priča nema puno smisla, znajte da vas laže. 3. Njegove riječi i postupci se ne poklapaju; Umjesto da vjerujete svakoj riječi koju vam kaže, obratite malo više pažnje na njegova djela. 

Ako je rekao da mu možete vjerovati da li vam je to zaista dokazao? 4. Nije jasan u detaljima; Kada lažu ljudi mogu biti prilično nejasni kada su u pitanju detalji. Ponekad se trude da otkriju što manje deralja kako bi ih mogli lakše zapamtiti i kako ne bi bili uhvaćeni u laži. 



5. Njegova priča je previše razrađena; Ponekad muškarci kada lažu unaprijed smisle i razrade priču da vam se čini kada pričaju kao da su sve što žele reći naučili napamet. 6. Ne priča o svom životu; Neka područja njegovog života su za vas prava misterija jer nikada ne govori o njima. 

Pojedini muškarci ne žele otkrivati detalje iz svog života ženama sa kojima nemaju ozbiljne namjere kako biste što manje znali o njima i kako bi vas lakše ostavili. 7. Osjećate da nešto nije u rade; Ako vam vaš unutrašnji glas govori da nešto nije u redu slušajte ga. Ako primjetite da se vaš partner loše ponaša prema drugim ljudima budite oprezni jer bi se u budućnosti mogao isto tako ponašati prema vama. 

8. Ne uspostavlja kontakt očima; Kada osoba laže jako joj je teško održati kontaktr očima. Ako vaš partner izbjegava kontakt očima kada razgovara sa vama neka vam to bude upozorenje da možda laže.

Pokreće Blogger.