Mlad Mjesec u Ribama 02.03.: Blizancu mogući problemi u karijeri, Vage vodite više računa o sebi

Mlad Mjesec koji očekujemo početkom marta će se pojaviti u znaku Riba i donosi nam savršenu inspiraciju da ispoljimo svoje najdublje želje. 


Mlad Mjesec u Ribama govori o zajedničkoj viziji harmonije, vjere, nade i ljubavi. Inspiriše nas da se oslobodimo sveg tereta, ograničenja i pesimizma koji nosimo u sebi. Iskoristite ovu lunaciju da krenete naprijed sa samopouzdanjem i nadom, čak i ako niko nije potpuno siguran kako će to ispasti. 

Ostanite pozitivni, nadajte se i uživajte u kosmičkom optimizmu. Vrijeme je da se kladite na sebe i na najbolji mogući ishod. Ovan: Imate velike snove, ali ne znate kako da ih ostvarite. Previše brzo gubite strpljene kako sami sa sobom tako i sa drugima. 



Sada je vrijeme da izgradite svoju odlučnost te da se oslobodite negativnog govora o sebi i unutrašnje kritike. Pokušajte da prepoznate sve misli koje vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve. Bik: Ovaj mlad Mjesec će vas inspirisati da razmišljate o svojim snovima. 

Uz pomoć Jupitera, ovaj mlad Mjesec vas poziva da bez straha izrazite sve svoje najdublje želje i čežnje. Blizanci: Ovo bi mogao biti prilično kritičan period za vas, posebno kada e u pitanju vaša karijera. Moraćete napraviti pauzu i osloboditi se svega što nije u skladu sa vašim stavovima i onim šta želite postići. 



Morate vjerovati u sebe i preuzeti potrebne korake ako želite da uspijete u onome što želite. Rak: Osobe rođene u znaku Raka vole udobnost i komfor. Učinite sve da u svom domu napravite takvu atmosferu u kojoj ćete uživati. 

Neki pripadnici ovog znaka već odavno planiraju neko putovanje, sada je jako povoljan period za to. Avantura vas zove, na vama je da odgovorite. Lav: Ovaj Mlad Mjesec u Ribama traži od vas da to vratite sebi. Vrijeme je da procijenite da li imate bilo kakve neravnoteže u odnosima kod kuće, na poslu, u ljubavi ili sa prijateljima. 

Iako ne možete kontrolisati tuđe ponašanje, možete odlučiti gdje ćete uložiti svoje vrijeme i energiju. Djevica: Ovaj mlad Mjesec vas podstiče da otvorite svoje srce za romantiku. Pustite mašti na volju i sanjajte. Bilo da se radi o novoj vezi ili ozbiljnoj dugoj vezi, znajte da nikada nije kasno da pokažete malo romantike. 

Vaga: Vi ste neko ko uvijek više razmišlja o potrebama drugih nego o svojim potrebama, ali sada će se to promijeniti. Vrijeme je da budete sebi prioritet i da svoje želje i potrebe stavite na prvo mjesto. Škorpija: Ovaj mlad Mjesec će vas podstaći da budete kreativniji. Obratite pažnju na svoje snove jer oni mogu biti kapija za vaš sljedeći kreativni projekat ili poduhvat. 

Upamtite da je za vas sezona Riba zabava, flert i ubrizgavanje malo neozbiljnosti u vaše inače primamljivo i misteriozno držanje. Iskoristite ovaj povoljan period koji je ispred vas. Strijelac: Ovaj mlad Mjesec vas poziva da se osamite i razmislite o nekim jako važnim stvarima. 

Vaša vladajuća planeta Jupiter daje vam ogromnu priliku da se izliječite iznutra, da zasadite čvrste korijene, da se zaista postanete ono što jeste. Tretirajte svoje tijelo kao svoje utočište, gdje god da ste. Jarac: Ovaj mlad Mjesec će vas podstaći da izrazite svoje mišljenje i da bez straha kažete ono što želite. 

Povežite se sa djetetom u sebi i pokušajte osjetiti svoja najdublja osjećanja. Samo tako ćete moći izraziti ono što vam je u srcu. Vodolija: Ovaj mlad Mjesec će imati pozitivan učinak na vaše finansije. U ovom periodu ćete moći jasnije organizovati svoje finansije voditi više računa o svojim troškovima što će vam omogućiti da bolje upravljate svojim novce. 

Ribe: Oslobodite se svih pogrešnih uvjerenja i stvari koje vas sputavaju jer je to jedini način da ostvarite ono što ste sebi zacrtali. Radite na sebi i trudite se da budete najbolja verzija sebe.

Pokreće Blogger.