Ljubavna astro analiza za Mart - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Detaljna ljubavna astro prognoza za mart za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice. 


Rak: Morate naučiti više cijeniti napore vašeg partnera. Nemojte zamjerati svom partneru svaku sitnicu i pokušajte više pažnje obratiti na pozitivne osobine svog partnera. Slobodnim Rakovima će mart biti jako uzbudljiv mjesec. 

Vaš društveni život će se pojačati, upoznaćete nove ljude i steći neka nova prijateljstva. Neki od tih ljudi bi mogli biti vaši potencijalni partneri ako uspijete pronaći zajednički jezik i razumjeti potrebe jedni drugih. Pojedini pripadnici ovog znaka koji su u braku bi se mogli suočiti sa nekim izazovima u ovom mjesecu koji bi mogli uticati na vaš odnos sa partnerom. 



Nemojte dozvoliti da vas problemi koje imate udalje i utiču na vaš dobar odnos koji ste imali do sada. Lav: Veći dio mjeseca i mogao proći mirno, a vi i vaš partner ćete imati jako lijep odnos. Vodite računa da uvijek budete jedno drugome na prvom mjestu te da cijenite osjećanja koja gajite jedno prema drugome. 

Cijenite podršku poju vam pruža vaš partner i pokažite mu svoju neizmjernu ljubav. Za Lavove koji su u potrazi za srodnom dušom ovo bi mogao biti jako povoljan mjesec. Sada možete bez straha i suzdržavanja pokazati svoja osjećanja osobi koja vam se sviđa već neko vrijeme. 



Pokažite da su vaše namjere čiste, ali nemojte žuriti u vezu po svaku cijenu. Dajte vremena i sebi i drugoj osobi da shvatite da li ste sigurni u ono šta osjećate. Djevica: Ako želite da vaša veza dobro funkcioniše morate biti iskreni prema svom partneru. 

Jako je važno da budete iskreni prema svom partneru, ali nemojte dozvoliti da vaše riječi povrijede osobu koju volite. Pokažite razumijevanje, ali i strpljenje prema svom partneru ako želite da prevaziđete probleme koji vam se nađu na putu. 

Za slobodne Djevice mart bi mogao biti povoljan mjesec kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost da u ovom mjesecu upoznate svog potencijalnog partnera. Jako je važno a budete pažljivi prilikom odabira partnera i da se više vodite svojim razumom umjesto srce. Tako su manje šanse da se razočarate i budete povrijeđeni.

Pokreće Blogger.