Moderne žene se neopravdano žale na 3 stvari: Nerealna očekivanja su često razlog zašto su same

Mnoge moderne žene su danas jako nezadovoljne kada su muškarci u pitanju, a same su krive za neke stvari. 


Iako su neke od tih pritužbi neopravdane, mnoge od njih su neopravdane i neosnovane. Zbog tih svojih nerealnih i prevelikih očekivanje mnoge žene ostaju same i ne mogu sebi naći odgovarajućeg muškarca sa kojim bi mogle graditi smislenu vezu. 

Pogledajmo koje su to najčešće stvari na koje se žene žale bez razloga. 1. Danas nema normalnih muškaraca; Mnoge moderne žene se žale kako nema normalnih muškaraca sa kojim bi mogle graditi vezu, ali da li su zaista muškarci krivi za to? 



Po mišljenju žena normalan muškarac je muškarac koji joj može obezbjediti određenu sigurnost, koji ima dobra primanja i koji joj obezbjeđuje sve ono što joj je potrebno. Međutim, muškarci to ne žele. Oni ne žele biti neko ko će finansirati svaki ženski hir već žele ženu sa kojom će moći ući u vezu u kojoj će biti jednaki i u kojoj će funkcionisati kao par. 

2. Muškarci ne žele ozbiljnu vezu; Žene se često danas žale kako muškarci ne žele ozbiljnu vezu već žele samo prolaznu avanturu i zabavu. Muškarci nisu protiv ozbiljnih veza, ali oni ne vole kada ih se požuruje u vezi. 



Muškarci su spremni stupiti u brak, ali samo sa ženom koja im odgovara. 3. Muškarci više ne traže ženu; Muškarci nisu prestali da traže žene već muškarci više ne žele da trče za ženama. Muškarac će posvetiti pažnju ženi do kojoj joj je stalo, ali neće trošiti svoje vrijeme sa ženom koja samo želi da ga iskoristi. 

On želi ženu koja će ga cijeniti i poštovati jer samo sa takvom ženom može graditi smislenu vezu.

Pokreće Blogger.