Ljubavni horoskop do 30.01. - Blizancu moguća nova ljubav, Lavovi pokažite više razumjevanja

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 24. do 30. januara za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Vaš ljubavni život bi u ovoj sedmici mogao biti veoma prijatan. Imaćete priliku da se opustite i posvetite svom partneru. Pokušajte sa njim razgovarati o svemu što vas muči i povratite sklad u svoju vezu. Ako ste slobodni, imaćete vremena da shvatite šta tačno želite od svog života i da za njim krenete optimistično i pozitivno. 

Bik: Bikovi će u ovoj sedmici biti jako dobro raspoloženi što će se odraziti i na njihov ljubavni život. Saslušajte svog partnera i pokažite razumijevanje za stvari o kojima želi razgovarati sa vama. Tako će vaša veza postati mnogo bolja i lakša. 



U ovoj sedmici ćete moći doživjeti neke jako lijepe zajedničke trenutke. Blizanci: Konačno ćete imati priliku da iznesete stvari koje vas muče što će vam omogućiti da napravite neke promjene u svom ljubavnom životu. Slobodni Blizanci bi mogli ostvariti neka nova jako lijepa poznanstva.

Iskoristite svoje komunikacione vještine da kažete osobi koja vam se sviđa kako se osjećate. Rak: Ova sedmica će donijeti optimizam i pozitivne pomake u vaš ljubavni život. Bićete prilično srećni i moći ćete planirati svoju budućnost. 



Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da odlučite da li želite biti posvećeni osobi do koje vam je stalo. Ako ste ponovo u vezi, možda je došlo vrijeme da se odlučite za sljedeći korak. Da li je vrijeme za vjeridbu ili čak brak? To bi sigurno upotpunilo vašu sreću. 

Lav: Ovo bi mogla biti jako zanimljiva sedmica za vaš ljubavni život. Razgovarajte sa svojim partnerom i potražite rješenja za probleme u kojima se trenutno nalazite. Pokažite razumijevanje i fleksibilnost ako želite održati mir u vezi. 

Djevica: Ova sedmica će biti ispunjena ljubavlju i romantikom. Imaćete potrebu da pružite zadovoljstvo svom partneru što će odnos između vas učiniti još boljim. Osjetićete kako stvari postaju opuštenije i moći ćete zajedno uživati u lijepim trenucima. 

Slobodne Djevice će šarmirati pripadnike suprotnog pola bez problema. Vaga: U ovoj sedmici ćete imati priliku da se približite svom partneru na način na koji do sada niste mogli i pružite mu zadovoljtvo i radost koju traži od vas. 

Stvorite pozitivno raspoloženje koje će vam omogućiti da se opustite i uživate jedni u drugima. Stvorite pozitivno raspoloženje koje će vam omogućiti da se opustite i uživate jedni u drugima. Škorpija: Vaša veza ne može rasti ako insistirate na ograničavanju svog partnera. 

Dajte svom partneru koja mu je potrebna i on će vam vratiti duplo. Dajte im slobodu da odlučuju i ponašaju se kako žele i vidjet ćete da se vaš odnos poboljšava. Strijelac: Odlično ćete se provesti sa svojim partnerom, dijeleći s njim svoja razmišljanja i ideje. 

Vaša spontanost i pozitivna energija daće optimističniji pečat vašoj vezi. Izražavajte se slobodno i vaša veza će postati mnogo bolja. Ako ste slobodni, vaše komunikacione vještine će vam pomoći da osvojite osobu koja vam se sviđa. Jarac: U ovoj sedmici ćete mnogo vremena provoditi sa partnerom. 

Shvatićete da vam je vaš partner najvažniji, ali da svako od vas mora imati svoju nezavisnost u vezi. Poštujte želje svog partnera i pokažite mu da ste zrela i odgovorna osoba. Vodolija: Pozitivan stav i dobro raspoloženje su jako važni za dobar ljubavni život. Ako se zajedno radujete stvarima koje su vam važne moći ćete mnogo postići zajedno u budućnosti. 

Nemojte se suzdržavati da svoju vezu podignete na viši nivo. Ribe: Vaš ljubavni život će se u ovoj sedmici razvijati u jednom jako dobrom smijeru. Razmišljaćete o nekim svojim prethodnim greškama i željećete ispraviti neke stvari iz prošlosti. Ako ste slobodni budite otvoreni za nova poznanstva i nove izazove.

Pokreće Blogger.