Mnoge žene ostaju u vezi jer nemaju gdje otići - Situacije u kojima se žena plaši izgubiti muškarca

Svaka žena se u određenom trenutku u vezi plaši da bi mogla izgubiti svog muškarca i brojnih razloga. 


Međutim, mnoge o tome ne govore jer se plaše da bi i sam razgovor o tome mogao pokrenuti lavinu drugih stvari koje bi zaista mogle dovesti do kraja veze. Kada se žena plaši da bi mogla izgubiti muškarca to pokazuje da je njihova veza u određenoj mjeri sigurna jer je to samo po sebi govori da joj je stalo do njega. 

Po mišljenju mnogih stručnjaka postoje određene situacije u kojima se žene plaše da bi mogle izgubiti muškarca sa kojim su u vezi, a u nastavku pročitajte koje su to. 1. Kada ga zaista voli; Kada žena voli muškarca ona će uvijek naći razlog da ostane sa njim. 



U stanju je oprostiti mu mnoge stvari čak i one koje ne bi trebala. Ako žena voli muškarca prirodno je da se plaši da bi ga mogla izgubiti, ali ako njena osjećanja izblijede i nestanu i ovaj strah se gubi. Tada žena počinje stavljati lične interese ispred zajedničkih interesa i iznad njihove veze. 

2. Kada zavisi od muškarca; Kada žena zavisi od muškarca u bilo kom smislu bilo finansijski ili emocionalno, ona se plaši da bi ga mogla izgubiti. Tada žene ostaju u vezi sa muškarcem iako nisu srećne jer zavise od njega, posebno kada je riječ o finansijama. 



Kada žena finansijski i stambeno zavisi od muškarca male su šanse da će ga ostaviti, čak i ako se pojavi neki drugi muškarac. 3. Kada nema gdje drugo otići; Mnoge žene se plaše izgubiti muškarca sa kojim su u vezi ili braku jer nemaju gdje drugo otići.

Ovo se uglavnom odnosi na žene koje pate od manja samopouzdanja i samopoštovanja. One se plaše da neće moći ponovo naći muškarca koji bi ih mogao voljeti i koji bi želio biti sa njima.

Pokreće Blogger.