Mlad Mjesec u Vodoliji 01.02. - Lavu moguća nova veza, Škorpije izbjegavajte negativne ljude

Mlad Mjesec će se ovaj put pojaviti 01. februara u znaku Vodolije. 


Vodolija nas navodi da se riješimo zastarjelih ideja, a njena moćna energija zajedno sa energijom mladog Mjeseca će nas podstaknuti da razmišljamo izvan svojih okvira. Pogledajmo šta svaki znak Zodijaka može očekivati za vrijeme ovog mladog Mjeseca. 

Ovan: Za vrijeme retrogradnog Merkura ste napravili neka ozbiljna preispitivanja vašeg društvenog kruga, a ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da otkrijete neke nove načine komunikacije sa ljudima koji su vam dragi. 



Bik: Mlad Mjesec će vam pomoći da otkrijete neke nove ideje koje bi vam mogle biti od velike koristi kada je u pitanju vaša karijera. Sada je pravo vrijeme da napravite potez na koji ste toliko dugo čekali. Blizanci: Ovaj mlad Mjesec će vas inspirisati da krenete na duhovno putovanje i povežete se sa svojim mislima i osjećanjima. 

Rak: Ovo je odličan period za novi početak koji vam je potreban. Ovo je periodu u kome ćete se sa lakoćom nositi sa svakom preprekom koja vam se nađe na putu bilo da se radi o vašoj karijeri ili vašem privatnom životu. Lav: Vaš ljubavni život je u zadnje vrijeme bio jako zbunjujuć i konfizan, ali će se sada sve promijeniti. 



Ovaj mlad Mjesec će vam pokazati da ste zreli za novu vezu koja je pred vama. Budite otvoreni za nova poznanstva i ljubav. Djevica: Ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da doživite novo poglavlje u svom životu i pomoći će vam da se lakše nosite sa svim obavezama koje imate, a koje u zadnje vrijeme niste stizali obaviti na vrijeme. 

Ovo će biti jako povoljan period, iskoristite ga. Vaga: Ovaj mlad Mjesec će obasjati vaš ljubavni život i unijeti neke novine u vašu vezu. Sada je pravo vrijeme da razmislite o svojim prioritetima i da svoju vezu i svog partnera stavite na prvo mjesto. Škorpija: Za vrijeme ovog mladog Mjeseca vi biste se trebali malo više posvetiti svom privatnom životu i svojoj porodici.

Okružite se ljudima koji su vam dragi i koji su vam podrška u svakom vašem poduhvatu. Nemojte dozvoljavati negativnim ljudima da vam se približe i crpe vašu energiju. Strijelac: Ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da izrazite svoja osjećanja i kažete ono što mislite. 

Vi ste neko ko uvijek kaže ono što misli i ko je uvijek iskren, a za vrijeme ovog mladog Mjeseca to će biti posebno izraženo. Jarac: Ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da nađete neke nove načine koji bi vam mogli pomoći da upravljate svojim novcem i imovinom. 

Vodite računa o svom novcu i nemojte dozvoliti da vas neko prevari. Vodolija: Za vrijeme ovog mladog Mjeseca konačno ćete osjetiti povezanost sa svojim unutrašnjim bićem i svojim osjećanjima. sada je vrijeme da prihvatite sebe takvima kakvi jeste i pokažete svijetu šta sve možete. 

Ribe: U zadnje vrijeme ste mnogo vremena provodili sami što vam je omogućilo da se povežete sa svojom podvijesti. Sada ste konačno shvatili koliko je važno da živite svoje snove i težite njihovom ostvarenju.

Pokreće Blogger.