Zrele žene ne ćute nikome pa ni muškarcu - 10 stvari koje sebi ne dozvoljavaju u vezama

Mnoge žene su u mladosti spremne mnogo toga žrtvovati u ljubavi, ali kako stare shvataju da su sve njihove žrtve bile uzaludne. 


Kada dođu u zrelu dob žene počinju shvatati da su same sebi najvažnije te prestaju žrtvovati svoje želje i potrebe zbog veze. To ne znači da žene u zreloj dobi ne žele ljubav i ne vjeruju u ljubav, to samo znači da im je njihova sreća i dobrobit najvažnija. 

1. Ne izlaze na sastanke sa bilo kim; Veze treba da donose radost i zadovoljstvo i za muškarca i za ženu. Ako se muškarac ponaša nezainteresovano zrela žena se neće svim silama truditi oko njega. Ako on nije zainteresovan za nju neće biti ni ona za njega. 



Takav neko joj nije potreban. 2. Ne sjedi i ne čeka kada će se muškarac javiti; Zrela žena ne sjedi kod kuće i ne čeka da joj se muškarac javi poslije sastanka. Ako je on stalno zauzet i nema vremena da joj se javi ili bar pošalje poruku onda on nije vrijedan njene pažnje. 

3. Ne oprašta zanemarivanje; Zrele žene ne trpe muškarce koji ih zanemaruju i ne posvećuju im pažnju. Ženi je potrebna pažnja, a ako to ne dobija od jednog muškarca ona će potražiti drugog koji će biti spreman posvetiti joj svoju pažnju. 



4. Ne ćute nikome pa ni muškarcu; Zrele žene uvijek kažu ono što misle i spremne su braniti svoje stavove i jasno reći ako im se nešto ne sviđa. Ako je muškarac nepristojan prema noj i ne pokazuje poštovanje, ona neće ćutati i trpjeti. 

5. Ne opravdava mušku nezrelost; Zrela žena neće izlaziti sa muškarcem koji je nezaposlen i koji nema nikakva primanja. Ako joj ne može ponuditi sigurnost, ne treba joj. 6. Ne plaši se postavljati direktna pitanja; Mnoge mlade žene su jako stidljive i plaše se postaviti muškarcima ozbiljna pitanja. 

Zrela žena se ne plaši pitati muškarca bilo šta. Ako je nešto zanima otvoreno će ga to pitati. 7. Ne radi poslove umjesto muškarca; Ako muškarac nije u stanju obaviti neki posao i očekuje da žena to uradi umjesto njega onda ili je lijen ili nezreo. 

Zrele žene ne tolerišu ovakvo ponašanje. 8. Ne toleriše ako su muškarcu svi drugi važniji od nje; U redu je da muškarac ima neka svoja interesovanja i da provodi vrijeme sa svojim prijateljima, ali ako mu je važnija fudbalska utakmica nego da provodi vrijeme sa njom, to neće tolerisati uvijek. 

9. Za nju su ljubav i vođenje ljubavi dvije različite stvari; Kada postoji ljubav muškarac pokazuje poštovanje, brigu i pažnju prema ženi. Ako ljubavi nema, onda je njihova intimnost samo niz vježbi koje pružaju užitak. 10. Ne pokušava da izgleda drugačije; Zrele žene se uvijek trude biti svoje i uvijek pokazuju onu pravu sebe. One ne glume. Kod njih šta vidiš to i dobiješ, a ako ti se ne sviđa slobodno možeš otići.

Pokreće Blogger.