Znam da me muž vara ali se ne želim razvesti - Psiholog savjetuje kako vratiti muža od ljubavnice

"Prije pola godine sam saznala da me muž vara i da to nije samo prolazna avantura već da su u vezi više od godinu dana. 


Čak su zajedno išli na odmor. Rekao mi je da ide na službeni put, a u stvari je išao na ljetovanje sa svojom ljubavnicom, iako sa mnom nije išao na ljetovanje godinama. Njegova ljubavnica je čak postavila slike na internetu, do duše on se vidi samo sa leđa, ali ja poznajem svog muža. 

Čak je na toj slici nosio majicu koju sam mu ja poklonila. Moj muž me nikada nije pozvao da dođem u njegovu firmu, a na sve proslave koje je organizovala njegova firma je išao sam. Govorio je kako će tu uglavnom biti samo muškarci i kako ću se samo dosađivati sa njima. 



Međutim, kasnije sam shvatila da me nije vodio sa sobom iz razloga što je njegova ljubavnica bila tamo. Kada sam vidjela njihovu sliku sa odmora prva stvar koja mi je pala na pamet je razvod. Ali kada sam malo bolje razmislila, razvod nije bio opcija. 

Imamo dvoje djece, skoro smo renovirali stan, kupili novi auto, a i moj muž lijepo zarađuje. Odlučila sam da ga ne želim prepustiti drugoj ženi, ali ne znam šta da radim. Sva briga o kući i djeci je na meni, pa mi ne ostaje mnogo vremena koje ću posvetiti sebi. 



Želim vratiti svog muža, ali ne znam kako ponovo da počnem flertovati sa njim i kako ponovo da ga osvojim." Psiholog odgovara: Ako ne znate kako da započnete flert sa svojim mužem, onda to ne radite već jako dugo. Iz tog razloga se i pojavila ljubavnica. 

Muškarce uzbuđuje flert i drži ih u formi, to je ono što ih čini privlačnim i poželjnima. Kada prestanete flertovati sa svojim muškarcem, gubi se strast i interes nestaje. Tada muškarac počinje tražiti nekoga sa kim će nadoknaditi izgubljene emocije. 

Rekli ste da vaš muž dobro zarađuje što ga čini jako poželjnim u očima slobodnih žena. Zato morate savladati tehnike zavođenja jer muža nećete zadržati samo djecom i toplom večerom. Prije nego ponovo postanete njegova žena, pretvorite se u njegovu ljubavnicu. Počnite flertovati, ali ne sa svojim mužem, već sa sobom. 

Svako jutro kada ustanete recite sebi kako ste prava ljepotica. Uputite sebi koji lijep kompliment. Upalite omiljenu muziku i pustite joj da vas nosi. Kada se naviknete na to bićete iznenađeni koliko lako će vam biti da ponovo flertujete sa svojim mužem. Kada mu postanete dobra ljubavnica, neće mu trebati druga žena.

Pokreće Blogger.