Od svih žena on je izabrao baš vas - Mali, ali sigurni znakovi da vas muž voli iako ne mislite tako

Samo od dvije osobe koje su u braku zavisi da li će njihov brak biti srećan i skladan ili će u njihovom braku preovladavati svađe i nesuglasice. 


Kada se par nađe na prekretnici, kada razum govori jedno, a srce drugo vrijeme je da se njihov brak analizira i da se donesu određeni zaključci. Kada muškarac iskreno voli ženu on to ne može sakriti. To se jednostavno vidi. 

On brine o njoj i njenim potrebama te čini da se ona osjeća posebno. Međutim, mnoge žene vremenom počinju osjećati kako ih njihov muž ne voli i ne pokazuje im ljubav kao prije. Kako vrijeme prolazi mnogi parovi se opuste i prestanu pokazivati ljubav jedno drugome. 



Zaborave na one lijepe stvari koje su činili jedno za drugo prije. Nedavno sam razgovarala sa jednom svojom dobrom prijateljicom koja mi se požalila da je njen muž više ne voli. Prolazili su kroz težak period, mnogo su se svađali, zaboravili su na poštovanje i osjećanja koja su gajili jedno prema drugome. 

Oboje su bili umorni od posla i sve što su željeli po završetku dana je da legnu u krevet i spavaju. To me navelo da razmislim o svom braku i načinu na koji se moj muž ponaša prema meni. Shvatila sam da me moj muž voli iako mi to ne govori, a evo i po čemu. 



1. Uvijek sam mu na prvom mjestu; Možda nije romantičan kao prije, ali je uvijek moje potrebe stavljao ispred svojih i stavljao me na prvo mjesto. 2. I kada je ljut skuva mi kafu; Ovo je možda najljepša stvar kojom moj muž pokazuje ljubav. 

Čak i kada se posvađamo i kada ne pričamo, on kada kuva sebi kafu napravi šolju kafe i za mene. Tada sva moja ljutnja i bijes nestaju. 3. Vjeruje mi sve šta mu kažem; On me ne ispituje niti postavlja glupa pitanja. Ne provjerava me već slijepo vjeruje svemu što kažem. 

To je nešto što zaista cijenim kod njega i što me motiviše da mu uvijek sve govorim i budem iskrena prema njemu. 4. Naš intimni život je i dalje jako dobar; Bez obzira koliko umoran bio kada dođe sa posla, kada ostanemo sami uvijek i kada djeca zaspu uvijek razmjenjujemo nježnosti i mazimo se kao i na početku. 

5. Pogodi ga kada me vidi uplakanu; Kada vidi da sam uplakana on mi svaki put priđe i jako me zagrli. Tako mi pokazuje da me voli i da uvijek mogu računati na njega. 6. Govori našoj djeci kako sam super mama; Kada misli da ih ne vidim i ne slušam on uvijek našoj djeci govori koliko sam ja dobra mama. 

7. Uvijek me vodi sa sobom; Kada vas muž ponosno pokazuje svima i pokazuje koliko ste mu važni to je jasan znak da vas voli. Moj muž to uvijek radi. 8. Krišom me posmatra; Nema ništa gore od toga kada muž ignoriše svoju ženu. Volim kada me moj muž posmatra dok nešto radim. Tako mi pokazuje da sam mu još uvijek privlačna i da me voli iako to ne govori često.

Pokreće Blogger.