Ljubavni horoskop do 19.12. - Ovnu moguća ljubavna romansa, Škorpije budite otvorenije

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 13. do 19. decembra za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Vaš ljubavni život bi mogao biti jako zanimljiv u ovoj sedmici. Vaše raspoloženje će biti jako dobro i dobićete priliku da razgovarate sa svojim partnerom o nekim jako važnim stvarima koje vas muče. Zajedno biste mogli pronaći nova rješenja i napraviti neke važne planove za budućnost. 

Pojedini pripadnici ovog znaka koji su slobodni bi mogli upoznati neke nove jako zanimljive ljude. Moguća je nova ljubavna romansa. Bik: Osobe rođene u znaku Bika će morati uložiti više truda i energije u svoj ljubavni život. 



U poslednje vrijeme su se pojavile neke sumnje sa vaše strane zbog ćega je vaše povjerenje prema partneru sve slabije. Bikovi koi su u tajnoj vezi ili koji imaju ljubavnu aferu bi u ovoj sedmici mogli biti otkriveni, zato budite oprezni. 

Slobodni Bikovi bi mogli naći ljubav u svom uskom krugu prijatelja. Blizanci: Mnogi pripadnici ovog znaka bi se mogli osjećati nesigurno u ovoj sedmici kada je ljubav u pitanju. Pokušajte da analizirate uzroke vaše nesigurnosti i riješite ih se što prije. 



Ova sedmica pojačava vašu senzualnost, pa vodite računa da ovu snagu usmjerite u svoju vezu, a ne u slučajna poznanstva. Ako ste slobodni, izađite i upoznajte nove ljude. Rak: Vaš ljubavni život se polako poboljšava, a ako želite da se ovo nastavi, morate paziti kako se ponašate u vašoj vezi. 

Pokušajte da pobijedite svoju nesigurnost i da budete neutralniji u vezi. Zapamtite da biti iskren nije uvijek dobro. Slobodnim Rakovima vikend bi mogao donijeti brojna zanimljiva iznenađenja. Lav: Ovo će biti odlična sedmica za vaš ljubavni život. 

Doživjećete trenutke mira i sreće, a ljubav i romansa podići će vašu vezu na novi nivo. Bilo da ste u vezi ili slobodni, vaš ljubavni život je veoma zanimljiv. Zaboravite na probleme i zabavite se. Djevica: U vašem ljubavnom životu bi se mogla dogoditi mnoga zanimljiva dešavanja, a samo vi ćete moći odlučiti kako da se nosite sa njima. 

Vašim odnosom dominiraju ljubomora i posesivnost sa obje strane; ovo može biti rezultat uzajamne ljubavi i interesa, ali će uvelike promijeniti situaciju među vama. Ako ste slobodni, prošlost će se vratiti i pokucati na vaša vrata. 

Prići će vam vrlo osoba koju jako dobro poznajete i najvjerovatnije ćete ponovo završiti zajedno. Vaga: Za Vage bi ovo mogla biti sedmica puna strasti i senzualnosti. Ono što je jako važno u ovoj sedmici jeste da ne vjerujete svima i da pazite kome govorite detalje iz svoje veze. 

Pokušajte provesti lijepu sedmicu sa svojim partnerom i zabaviti se. Slobodne Vage bi trebale prestati kukati zbog svoje usamljenosti. Zabavite se sa svojim prijateljima, umjesto da sjedite sami kod kuće. Škorpija: Vaš ljubavni život će biti prilično stabilan u ovoj sedmici. 

Pokušajte da svoje probleme sa posla ne donosite kući kako ne biste ugrozili svoj dobar odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali biti otvoreniji za nove ljude ako žele upoznati nekoga zanimljivog. Strijelac: Vaše raspoloženje će biti jako dobro u ovoj sedmici pa bi mnogi slobodni pripadnici ovog znaka mogli doživjeti novu ljubavu avanturu. 

Bićete veoma privlačni i šarmantni, pa pripadnici suprotnog pola neće moći da vam odole. Jarac: Neki neočekivani događaji bi mogli nagativno uticati na vaš ljubavni život. Zbog nekih problema koje imate ćete biti pod velikim pritiskom što će se negativno odraziti na vaš odnos sa partnerom. 

Ostanite mirni i sabrani ako želite riješiti svoje probleme. Slobodni pripadnici ovog znaka će moći uživati u društvu suprotnog pola ako se ne budu plašili da izraze svoja osjećanja. Vodolija: Vaš ljubavni život bi se u ovoj sedmici mogao značajno poboljšati što će vam pomoći da se približite svom partneru i ostvarite jedan dublji i intimniji odnos. 

Ako ste slobodni, zvijezde će vam biti naklonjene i probudiće u vama šarm kojim ćete kao magnetom privlačiti ljude ka sebi. Ribe: Svakom danom vaš ljubavni život bi mogao biti sve bolji i bolji te bi vaša veza napokon mogla postati ono što ste oduvijek željeli. Biće ovo sedmica puna strasti i ljubavi, pa bi bilo dobro da provedete što više vremena sa svojim partnerom. Ako ste slobodni vaš šarm i senzualnost će privući mnoge ljude.

Pokreće Blogger.