Uvijek bira ono što je prikladno i korisno za nju, a ne za druge - Harmonične žene krase 4 osobine

Svaka žena koja želi graditi harmoničan odnos sa muškarcem, mora prije svega postići mir i harmoniju u sebi. 


Morate raditi na svom duhovnom i emocionalnom stanju kako biste postali žena koju svaki muškarac želi imati pored sebe. Biti harmonična žena ne znači samo biti mirna i staložena, već posjedovati određene kvalitete. 1. Ostavite prošlost u prošlosti; 

Sve negativne emocije, ljutnju, bijes, ogorčenje i žaljenje ostavite iza sebe. Te emocije vam neće donijeti ništa dobro samo će vas navesti da ponovo proživljavate sve ružne trenutke iz prethodnih veza. Ostavite emocije i misli iz prethodnih veza u prošlosti i živite sada. 



Živite u sadašnjosti, mislite na budućnost i zaboravite na prošlost. 2. Žiovi po svojim pravilima; Od djetinjstva smo naučeni da slušamo mamu, tatu, šta smijemo i šta ne smijemo da radimo i uvijek su nam nametali neka pravila. 

Harmonična žena bira ono što je prikladno za nju, šta je korisno za nju, a ne za druge. Ona ne obraća pažnju na stereotipe, predrasude i kritike već živi život po pravilima koja je kreirala sama za sebe. 3. Uvijek je na strani istine; Možete maštati o nekim stvarima koje nikada nećete imati, ili možete živjeti u srećnoj sadašnjosti. 



Ova žena realno gleda na svijet, prihvata poneku gorku istinu i živi u stvarnom svijetu, a ne u svojoj mašti. 4. Oslanja se na ljude koji su joj bliski duhom; Bliski ljudi nisu oni sa kojima smo u krvnom srodstvu, već oni koji nas razumiju i vole. 

Nekad nam najbliži rođaci mogu biti najveći neprijatelji, a osoba koja nam nije niko i ništa nam učini uslugu koju pamtimo cijeli život. Harmonična žena sama bira ljude koji će joj biti blizu i ne dozvoljava manipulatorima i toksičnim osobama da joj se približe.

Pokreće Blogger.