Jupiter u Vodliji do 13.04.2022. - Djevice oprezno sa novcem, Raku mogući ljubavni problemi

Planeta Jupiter je ušla u znak Vodolije 21. novembra i ostaće u ovom znaku do 13. aprila 2022. godine. 


Jupiter predstavlja duhovnu moć, daje nam ravnotežu i mudrost. Mnogi će u ovom periodu moći pronaći ravnotežu u svom privatnom životu i svoje veze učiniti stabilnijim i čvršćim. Kako se Jupiter smatra jako povoljnom planetom u astrologiji, mogao bi imati jako povoljan uticaj na mnoge znakove Zodijaka.

Ovan: Vaš društveni život bi u ovom periodu mogao da se proširi i mogli biste upoznati neke jako zanimljive nove ljude. Neki pripadnici ovog znaka bi čak mogli pronaći ljubav o kojoj sanjaju već dugo. Kada je u pitanju posao neke vaše ideje bi napokon mogle ugledati svjetlost dana i biti realizovane. 



Bik: Za osobe rođene u znaku Bika ovo bi mogao biti pomalo naporan period. Može se zaviti neuravnoteženost između vašeg privatnog i poslovnog života. Takođe, neki pripadnici ovog znaka bi mogli imati nekih finansijskih poteškoća koje neće lako riješiti. 

Blizanci: Osobe rođene u ovom znaku će imati podršku svojih najmilijih u svemu što budu radili. Jako je važno da povedete više račun o svom zdravlju je bi ono moglo biti kritično u ovom periodu. Ako ste imali nekih nesuglasica sa pojedinim članovima svoje porodice, u ovom periodu ćete ih moći riješiti. 



Rak: Mnoge osobe rođene u znaku Raka bi se mogle suočiti sa nekim problemima u ljubavnom životu. Neki vanjski uticaju i nerazumijevanje bi mogli poremetiti odnos sa vašim partnerom. Loše raspoloženje će se ponijeti i na vaš profesionalni život gdje bi moglo doći do nekih manjih problema. 

Lav: Jako je važno da uspostavite ravnotežu između svog ljubavnog i profesionalnog života. Nemojte dozvoliti nikome da upravlja sa vama i da vam govori šta treba da radite od svog života. Neka poslovna partnerstva bi se mogla prekinuti, ali postoji šansa da upoznate i neke nove kontakte. 

Djevica: Ako ste se u poslednje vrijeme našli u situaciji da ste nekome posudili novac, nemojte računati da će vam biti vraćen. Neka vam ovo bude lekcija da razmislite dobro prije nego nekome posuđujete novac. Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli suočiti sa nekim manjim zdravstvenim poteškoćama, ali sve će proći bez većih posljedica. 

Vaga: Nakon dužeg vremena osobe rođene u znaku Vage će konačno moći osjetiti olakšanje. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli otići na dugo očekivani odmor, dok bi drugi mogli upoznati ljubav svog života. Škorpija: Neki neplanirani troškovi bi mogli donijeti neravnotežu u vaš život. 

Prije nego što se odlučite da obavite neku kupovinu dobro razmislite o tome kako će to uticati na vaš budžet. Neki pripadnici ovog znaka će se željeti osamostaliti i kupiti sebi kuću ili stan, a u tome će im biti potrebna podrška porodice. Strijelac: Osobe rođene u znaku strijelca će se osjećati sigurno u sebe i imaće jaku vjeru u sebe. 

To će vam pomoći da poboljšate svoje komunikacione vještine i da bez griže savjesti kažete šta mislite. Neki od pripadnika ovog znaka bi mogli dobiti unaprjeđenje. Ako ste u potrazi za višim studijama, novim poslom ili mogućnostima, to će biti povoljan period za vas. 

Jarac: Ovo će biti odličan period za one Jarčeve koji žele proširiti svoje poslovanje i napredovati u karijeri. Ono što je jako važno jeste da u ovom periodu izbjegavate rizike i ishitrene odluke. Jako je važno da dobro razmislite prije nego donesete bilo koju odluku koja je vezana za vaš posao. 

Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije će biti jako samouvjerene i učiniće hrabar korak u svom profesionalnom životu. Iako bi neki ljudi mogli biti nepristojni prema vama, pokušajte da ostanete pristojni i smireni. Nemojte svoj stres sa posla nositi kući jer bi vam to moglo uzrokovati probleme sa partnerom. 

Ribe: Morate biti svjesni da vam neke osobe ne žele dobro i da vas ne žele vidjeti kako postižete željeni uspjeh. Zato budite oprezni kome se povjeravate i kome govorite svoje tajne. Tokom ovog perioda može doći do nekih manjih nesporazuma sa partnerom, ali ko pokažete malo ljubavi i pažnje sve će se riješiti kako treba.

Pokreće Blogger.