Nije važno kako izgledaš već kako se ponašaš - Muškarci lako padaju na žene koje rade 10 stvari

Muškarci nisu previše komplikovani i često se ne morate previše truditi da biste ih impresionirali. 


Ako se muškarcu sviđate to je često više nego dovoljno, međutim, morate sebi osigurati da mu se nasatavite sviđati i nakon prvog sastanka. Muškarcima je ponašanje žene često važnije od njenog izgleda, a mnogi padaju na žene koje rade 10 stvari. 

1. Uvijek dođite na vrijeme; Muškarci ne vole čekati i dok ti odugovlačiš on bi lako mogao upoznati neku drugu. 2. Prikladno se obucite; Trudite se da se uvijek obučete pristojno i u skladu sa prilikom. Ako vas je muškarac pozvao na večeru nemojte obući hlače i duks. 



Potrudite se oko svog izgleda i on će to cijeniti. 3. Budite oprezni u piću; Jedan koktel ili jedna čaša vina će biti sasvim dovoljna. Nemojte dozvoliti sebi da zbog jedne čaše više ostavite loš utisak. 4. Nemoj da cmizdriš; Nemoj da plačeš i cmizdriš zbog sitnica. 

U redu je ako si osjetljiva, ali pokušaj da se suzdržiš. 5. Ne pričaj o bivšima; Ovo je tema koju treba izbjegavati u širokom luku posebno na prvom sastanku. Čak i ako muškarac načne tu temu pokušajte da je izbjegnete i da ne pričate o bivšima. To će vam samo pokvariti raspoloženje. 



 6. Ponudite se da platite račun; Lijepo je ponuditi se da platiš račun, muškarac će to cijeniti. Time ćeš mu dati do znanja da nisi sa njim iz neke koristi. 7. Budi spontana; Ako muškarac predloži neku aktivnost u kojoj nisi baš najbolja, pokušaj biti spontana i prihvati izazov. 

Može biti jako zanimljivo. 8. Pokaži interesovanje za njega; Pitaj ga šta voli da jede, koja mu je omiljena boja i slično. Pokaži mu da te interesuje on i njegov život. 9. Flertuj; Muškarci vole žene koje vole da flertuju, ali nemoj pretjerivati u tome. 

Pokaži smisao za humor i flertuj sa njim kako bi mu dala do znanja da ti se sviđa. 10. Podijeli neku zanimljivu informaciju o sebi; Tako ćeš dozvoliti muškarcu da te bolje upozna. Međutim, budi oprezna i nemoj odavati previše informacija na prvom sastanku.

Pokreće Blogger.