Detaljan sedmični horoskop od 01.11. do 07.11. - Sreća bi mogla pratiti Ovna, Škorpiju i Vodoliju

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 01. do 07. oktobra za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: U ovoj sedmici planete će imati veliki uticaj na vaš lični život, ali i na vašu karijeru. Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli suočiti sa nekim sukobima kako na poslu tako i sa članovima svoje porodice, ali uz prave argumente ćete uspjeti da se odbranite i dokažete da ste u pravu. 

Kao što smo rekli, planete će vam biti naklonjene i pomoći će vam da riješite svaki problem u svoju korist. U ovoj sedmici pojedini Ovnovi mogu očekivatiznačajne pomake u svojoj karijeri. Držite se svog rasporeda i uživajte u dobrom raspoloženju koje će vas pratiti. 



Kada su u pitanju vaše finansije pokušajte da regulišete vašu potrošnju i troškove. Bik: Za osobe ođene u znaku Bika ova sedmica bi mogla biti jako teška posebno kada su u pitanju porodični odnosi. Fokusirajte se na rješavanje problema ako želite da u vašem životu vlada mir i harmonija. 

Na poslu biste konačno mogli savladati neke prepreke koje su se našle pred vama i uspjećete završiti neke poslove bez kašnjenja. Neki pripadnici ovog znaka će se upustiti u nove projekte koji bi im mogli obezbjediti dobre finansije i uspjeh. 



Nemojte se plašiti iznijeti svoje ideje jer su vam zvijezde naklonjene. Budite oprezni kada su finansije u pitanju i izbjegavajte pretjerano trošenje. Blizanci: Pojedini Blizanci bi se mogli suočiti sa iznenadnim problemima na radnom mjestu sa nekim radnim kolegama. Komunikacija neće biti najbolja što bi moglo dobesti do nesuglasica i kašnjenja u obavljanju pojedinih zadataka. 

Nemojte svoju nervozu istresatina članovima svoje porodive ili partneru jer oni nisu krivi za sve što vam se dešava na poslu. Pokušajte da se opustite i kontrolišete svoje raspoloženje. Ova sedmicva bi mogla biti puna pritisaka, malo vaćih zahtjeva i odgovornosti. 

Jako je važno da se dobro organizujete ako želite sve završitina vrijeme. Rak: U ovoj sedmici kod pojedinih Rakova bi se mogle probuditi brojne sumnje i nesigurnosti. Pokušajte bolje da se organizujete i vodite računa o sebi posebno kada je vaše zdravlje u pitanju. 

U ovoj sedmici Rakovi bi mogli doživjeti brojne promjene, a neke od njih bi vas mogle iznenaditi. Mogli biste dobiti neke jako zanimljive poslovne ponude, ali je važno da dobro razmislite prije nego donesete bilo kakvu odluku. 

Budite oprezni kada su u pitanju vaše finansije kako ne biste upali u dugove. Lav: Ako želite ostvariti svoje ciljeve potrebno je da budete realniji i aktivniji. Dajte sve od sebe i dokažite d amožete postići ono što ste sebi zacrtali. Pokušajte da ignorišete neke neprijatne situacije koje bi mogle uzrokovati brojne probleme kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. 

Držite se svojih planova i fokusirajte se na ostvarivanje svojih ciljeva. Samo tako ćete moći izbjeći probleme koji bi vam mogli otežati situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Pojedini pripadnici ovog znka se bore sa lošom finansijskom situacijoj, zbog ćega bi bilo dobro napraviti pametan finansijski plan i držati ga se. 

Djevica: Ova sedmoca bi mogla biti jako teška za pojedine pripadnike ovog znaka što bi ih moglo ometati u obavljanju svakodnevnih obaveza. Sagledajte ovou situaciju u kojoj se nalazite sa vedrije strane i iskoritite je da napravite neke promjene u svom životu. 

Na poslu biste se mogli suočiti sa brojnim poteškoćama zato se trudite da ne donosite ishitrene odluke. Vaše finansije su trenutno stabilne, ali se potrudite da smanjite nepotrebne troškove. Vaga: Za pojedine Vage ova sedmica bi mogla biti prilično teška. 

Komunikacija sa drugim ljudima će biti prilično teška i imaćete osjećaj da vas niko ne razumije. Pokušajte da kontrolišete svoj temperament kako ne biste samo pogoršali cijelu situaciju. Vjerujte u sebe i držite se svojih planova. 

Pokušajte da nađete malo vremena da se opustite i zabavite sa svojim prijateljima. To će vam biti od velike pomoći. U ovoj sedmici vaše finansije bi se mogle poboljšati. Moguća je povišica ili novčani bonus na poslu. Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije mogu očekivati sedmicu punu tenzija. Razvoj nekih događaja bi vas mogao iritirati i unijeti vam nepotrebnu nervozu. 

Pokušajte zadržati pozitivan stav kako biste izbjegli moguće sukobe. Okružite se pozitivnim ljudima i onima pored kojih se osjećate dobro. To će vam pomoći da bez većih poteškoća prebrodite ovaj težak period koji je ispred vas. Neki pripadnici ovog zneka bi se, bez obzira na poteškoće kroz koje budu prolazili, mogli približiti ostvarenju svojih ciljeva. 

Budite oprezni kada su u pitanju vaše finansije. Neki nepredviđeni troškovi bi vas mogli dovesti u nezgodnu situaciju. Strijelac: Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli suočiti sa poteškoćama u komunikaciji što bi moglo imati veliki uticaj na vaše raspoloženje i ponašanje. 

Pokušajte ostati smireni i napraviti neke poteze koji bi vam mogli olakšati vcijelu situaciju. Nemojte dozvoliti da vam se obaveze gomilaju i pokušajte riješiti što više obaveza na vrijeme. Budite oprezni kome otkrivate svoje planove. Neki ljudi vam nisu naklonjeni u onoj mjeru koliko vi mislite. 

Trudite se da održavate dobre odnose sa radnim kolegama kako bi ih zadržali na svojoj strani. Ne trošite novac nepromišljeno. Jarac: Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli boriti sa manjkom samopouzdanja u sedmici koja je ispred njih. To bi moglo direktno uticatina vaše raspoloženje i odnos sa ljudima oko vas. 

Pokušajte da ostavite svoju nesigurnost sa strane i da se malo zabavite sa ljudima koji su vam dragi. Imaćete jako puno obaveza u ovoj sedmici pa je jako važno da napravite dobar plan i da ga se držite. Vaše finansije su trenutno stabilne, ali ipak vodite računa da ne trošite previše. 

Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije bi u ovoj sedmici mogle upoznati neke ljude koji bi mogli imati veliki uticaj na razvoj njihove karijere. Mogli biste dobiti neke jako dobre prilike koje bi vam mogle osigurati sigurnu budućnost. Neke promjene koje bi se mogle desiti na radnom mjestu bi vam mogle pomoći da ostvarite svoje planove i poboljšate saradnju sa radnim kolegama. 

Trudite se da učite na svojim greškama i nemojte ih ponavljati u budućnosti. Ribe: Mnogi pripadnici ovog znaka bi mogli osjetiti veliko nezadovoljstvo u svom životu. Imaćete osjećaj kao da vam ništa ne ide od ruke i da vas ništa što radite ne ispunjava. Pokušajte da nađete motivaciju i ostanite vjerni sebi ako želite postići svoje ciljeve. 

Trudite se da budete odgovorniji i da sve svoje obaveze završavate na vrijeme. Neke svoje planove j ebolje da zadržite za sebe i da ih ne otkrivate nikome ako želi da se oni ostvare. Budite strpljivi i vaš trud će biti nagrađen. Smanjite nepotrebne troškove.

Pokreće Blogger.