Odlučne osobe sijaju crvenom aurom - Kako boja aure može otkriti kakva ste osoba

Po boji aure neke osobe se mogu odrediti njene duhovne sposobnosti i svojstva njenog karaktera. 


Osobe koje su odlučne i koje imaju čvrstu volji sijaju crvenom aurom. Međutim, ako je na primjer, glavna boja aure te osobe plava, pojava crvenih nijansi može ukazivati na ljutnju i bijes. Ružičastu auru uglavnom imaju djeca. Kod odraslih ova boja aure može pokazati nezrelost. 

Ako se ružicasta boja pojavi u drugoj bolji sure, to znači da osoba nije sigurna u sebe, da teško donosi odluke i da je neodgovorna. Narandžasat aura je svojstvena ljudima koji pokazuju pažnju prema drugima. Plavu auru nose kreativni ljudi, ali ova boja takođe može ukazivati na neuravnotežene emocije. 



Takvoj osobi je teško živjeti u određenim okvirima, poštujući norme i pravila prihvaćena u društvu. Ako se plava boja počela pojavljivati u auri druge glavne boje, to znači da je vrijeme da osoba obrati pažnju na srce i glavu, i to ne samo u smislu zdravlja, već i u smislu emocija. 

Ljubičasta aura je karakteristična za osobe koje su još uvijek u potrazi za svojim životnim putem. Neodlučne osobe i one koje prebacuju krivicu na druge će biti obavijeni sivom aurom. Zelena boja aure otkriva ljubazne i plemenite osobe. 



Ako se u auri druge boje pojave zeleni bljeskovi, to znači da se osoba oporavlja, fizički i duhovno. Optimisli sijaju žutom aurom. Oprezni su i razumni, ali uprkos tome, ljudi ih sa zadovoljstvom prate. Njihov optimizam nije nepromišljen već predstavlja mudrost i lagan stav prema životu. 

Kada je osobe srećna, ispunjena i ako je ostvarila svoj životni san, oko nje se pojavljuje zlatna aura. Ova boja aure takođe prati mudre osobe i one koji imaju razvijenu intuiciju. Crna aura i mrlje crne u drugim bojama naglašavaju da osoba možda ima psihičkih i fizičkih problema.

Pokreće Blogger.