Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: Druga polovina mjeseca će biti jako povoljna za osobe koje su rođene u znaku Raka, a romantika i strast će biti posebno naglašeni. Pored mnogobrojnih svakodnevnih obaveza moći ćete sa lakoćom pronaći vremena za ljubav. Oni Rakovi koji su u braku će se posvetiti svojoj vezi i planovima za budućnost. 

Biće ovo jako povoljan period, a druga polovina mjeseca bi mogla donijeti neke jako lijepe vijesti koje bi vašu vezu mogle učiniti jačom. Slobodni Rakovi ne bi trebali dozvoliti nikome da ih sprječavaju da pronađu svoju ljubav. Poštujte svoju porodicu i prijatelje, ali sami odlučite šta je najbolje za vas. 



Lav: Oktobar će za Lavove biti jako povoljan kada je u pitanju ljubavni život. Međutim, zahtjevaće dobru komunikaciju i poneku inovaciju. Trebali biste biti fleksibilni kako bi vaša veza dobro funkcionisala. Oni Lavovi koji su u braku bi mogli očekivati neke manje sukobe sa partnerom tokom prve sedmice oktobra. 

Međutim, sve će se brzo riješiti. Kada zagazite u drugu polovinu mjeseca možete očekivati harmoničan odnos sa svojim supružnikom. Slobodni Lavovi bi ovog mjeseca mogli dobiti mnogo lijepih prilika za ljubavnu vezu. Neki bi čak mogli oživjeti staru ljubav i pomiriti se sa bivšim partnerom. 



Samo vi znate šta je najbolje za vas. Budite strpljivi i donesite odluku koja vam najbolje odgovara. Djevica: Za osobe rođene u znaku Djevice cijeli oktobar bi mogao biti u znaku ljubavi. Za Djevice koje su u braku, bračni život će cvjetati i postaće jači tokom mjeseca. 

Važno je samo da imate povjerenje u svog supržnika u svemu što radite. U vašem braku će biti mnogo romantike, a ni strasti neće nedostajati. Slobodne Djevice bi mogle ući u novu vezu tokom oktobra. Međutim, morate biti oprezni i ne smijete donositi ishitrene odluke. Takođe, mogla bi se pojaviti nervoza i zabrinutost, ali će vas taj osjećaj brzo proći.

Pokreće Blogger.